reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Bluebell - gratuluję drugiej białej kreseczki ;-)

ło żesz - a ja tak jednym okiem czytam co którąś tam stronę, bo najwyższa pora położyć się już spać i zrozumiałam, że blue jest w ciąży :-p tak mi się jakoś te 2 kreseczki skojarzyły :rofl2::rofl2::rofl2: ząbków oczywiście gratuluję :tak:

Jutro jedziemy na sprawdzenie krwi (po tej naszej ostrej niedokrwistości). Trzymajcie za nas kciuki. Pietra mam.

kciuki zacisnięte :-)

Powiem krótko - mam angine ropną:baffled: jak się czuję - dopowiedzcie sobie:baffled: może potem doczytam, chwilowo czuję się jakby mnie walec z przyczepą przejechał:baffled:

wracaj szybko do zdrowia :-)

Hej właśnie piję Lecha Free. Nie mam już tej cholernej cukrzycy :-):-):-).

super wieści :-)

chciałam sie jeszcze pochwalić, że moje dziecko znów pije z butli :happy: ów sukces zawdzięczamy nie zmianie butelki czy smoczka, a zmianie smaku kaszki na malinowy :-D teraz aż się trzęsie ze zniecierpliwienia, gdy widzi butelkę :-p moje dziwadło ;-)

reklama
Powiem krótko - mam angine ropną:baffled: jak się czuję - dopowiedzcie sobie:baffled: może potem doczytam, chwilowo czuję się jakby mnie walec z przyczepą przejechał:baffled:
Dużo zdrowia! :-)
moje dziecię wczoraj skończyło 5 miesięcy! jak to zleciało, matko. Prawie nie mieści się w gondoli. Jutro jedziemy na sprawdzenie krwi (po tej naszej ostrej niedokrwistości). Trzymajcie za nas kciuki. Pietra mam.
Buziaki dla Córeczki! :-) I kciuki zaciśnięte, będzie dobrze. :tak:
To wy jeszcze w gondoli? my już po przeprowadzce do spacerówki
Julian się jeszcze w gondoli mieści i nawet trochę luzu jeszcze jest. :-p Ale nad spacerówką już powoli zaczynam się zastanawać.

My dzisiaj po mega spacerze, ławeczka pod platanem zaliczona, kilkanaście stron książki przeczytane, siedmiopak body z długim rękawem zakupiony i chyba nawet kombinezon na zimę wypatrzony. Więc ten dzień uważam za udany. :tak:
Teraz się żegnam, bo coś oczęta mi się kleją.
Do jutra. :-)

Witajcie!!!
No, nie myślałam, że o tej porze będę pierwsza na bb :happy: chociaż w sumie pierwsza (i ostatnia :confused: ) jest MaDunia :-D
Moje dziecko intensywnie patrzy się na mnie z leżaczka, więc znów sobie nie poczytam i nie popiszę, bo domaga się uwagi i zabawy.
Może wyjdziemy za chwilę też na spacer, bo już 20stopni i słońce. Chociaż niby zapowiadają później deszcz, ale gorąco.
No i o 14:30 na szczepienie :sorry2:

Caro S - Zuziaczkowi buziaki w stópki z okazji 5 m-cy :-)

Do później!

Ostatnia edycja:
hej!
My juz po sniadanku,ja ogladam Magde M.,Alus oglada mnie w lezaczku ale cos widze ze mu sie ten widk powoli nudzi:baffled:
Ma Lea ale mnie rozbawilas:-D:-D:-D:-D:-D:-D Wypluj te slowa kobieto!!!

Witam się z Wami pozytywnie nastrojona.
Humorek mi dopisuje na całego, ale sa ku temu powody - wczoraj 4 miesiąc naszego dzieciątka, a dziś 4 rocznica naszego ślubu. Same 4 he he. Szkoda tylko że za oknem nie ma słonka tylko deszcz

Miłego dzionka!
nie odpisuje Wam, bo mam za duze zaległości na forum

no to gratuluje obu i rocznicy i 4 mscy i milutkiego dnia zycze moze jeszcze slonce wyjdzie

a babki wczoraj gadalam z kumplem z pracy i on byl w pl i mial fajna sytuacje
taki mlody hip hop zniego i stal w tesco mial tylko koszyk za nim tez z koszykiem facio kolo 50 i za nimi kobieta z duzym brzuszkiem i ten muj znajomy mowi do babki zeby szla przed niego bo ma jakies dwa produkty i duzy brzuszek ciazowy wiec niech idzie on moze postac jeszcze a ten koles kolo 50 zaczal sie zuczac ze on sie nie zgadza itp a mlody do niego ze jak jeszcze bedzie burczal to mu lapy polamie i wroci do domu bez zakupow, ze pani w ciazy i pujdzie przed niego a on niech sie manier nauczy, babka sie tak wystraszyla ze szok ale co najdziwniejsze nie hip hopa tylko tego starego

Ostatnia edycja:
Jak napisałam posta to tak mi przeleciało przez myśl, ze tymi "dwiema kreseczkami" mogę narozrabiać hi hi hi ;-) Bluebell, mam nadzieję, ze się nie gniewasz? :happy:

reklama
Mój syn mnie zaskakuje, jak przez ostatnie dni był marudny i tylko na recach chciał być noszony tak teraz rozkosznie przesiaduje sam w leżaczku i gada jak najęty. Dziś w nocy przeszedł samego siebie o 3.00 rano po jedzeniu na zabawe mu się zebralo. Tylko patrzyłam jak zabawki w łóżeczku latają. A po 10 minutach cisza, patrze co on robi, a ten śpi dalej jak gdyby nigdy nic.

Wczoraj dostalismy e-maila z prośbą o potwierdzenie udziału w zajęciach na basenie. Takim oto sposobem od 12 września zaczynamy chodzić z Kacprem na basen. Ciekawa jestem czy mu sie spodoba. Jak dotychczas szaleje w wannie.

Ostatnia edycja:
Do góry