no to poczekaj troszke napewno zajmie troche czasu zanim zejda dopiero 3 dni pije pepti, jezeli nie ma ich wiecej to poczekaj z tydzien zanim zrobisz cos innego. moja miala takie krosty wszedzie od jonshona i jak kupilam oilatum to dopiero po dwoch tyg krostki wszystkie zlazly.
reklama
dziuneczka
Fanka BB :)
Klucha mały pije Aptamil(czyli nasz Bebilon),nie pije Pepti
szczesliwa
hey kochane
to ja tak z doskoku napisze że dzien super
mała spi wymasowana jak diabli :-)
to ja tak z doskoku napisze że dzien super
mała spi wymasowana jak diabli :-)
szczesliwa
skunkanka o cholera gdzie sie nam tak załatwiłas...i szybko do zdrówka wracaj...
MAMY DRUGIEGO ZEBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze,nie za szybko???no nic.Szwedka z checia wrzuce zdjecia alusia no ale zebow to Ty sie Kochana tam nie dopatrzysz bo to na razie takie male biale kreseczki na dziaslach.Wlasciwie bardziej je czuc niz widac ale sa!!!
My dzis caaaaly dzien u mojej kolezanki z pracy (rodzi w styczniu).Alus mega grzeczny.Zjadl,spal,zesr....sie i wrocilismy do domu.Teraz juz oczywiscie spi.W ogole bardzo sie zmienil ostatnio.Siega po zabawki,smieje sie na glos jak go podrzucam i w ogole smieje sie non stop.A z praca wiem ze dam rade,pozniej sie przestawie.
Skunkanka bidulo kuruj sie!!dobrze ze juz nie jestesmy w ciazy to czlowiek moze przynajmniej jakies porzadne leki zazyc a nie mleko z miodem![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dziuneczka jak masz mozliwosc to przejdz na pepti.Po nim na bank nic malemu nie bedzie.A co do utrzymywania sie krostek---lekarka mi powiedziala ze takie alergiczne krostki o nawet 2ms moga siedziec.Alusiowi przeszlo po tygodniu no ale on w ogole jakis inny jest.
Kurcze,nie za szybko???no nic.Szwedka z checia wrzuce zdjecia alusia no ale zebow to Ty sie Kochana tam nie dopatrzysz bo to na razie takie male biale kreseczki na dziaslach.Wlasciwie bardziej je czuc niz widac ale sa!!!
My dzis caaaaly dzien u mojej kolezanki z pracy (rodzi w styczniu).Alus mega grzeczny.Zjadl,spal,zesr....sie i wrocilismy do domu.Teraz juz oczywiscie spi.W ogole bardzo sie zmienil ostatnio.Siega po zabawki,smieje sie na glos jak go podrzucam i w ogole smieje sie non stop.A z praca wiem ze dam rade,pozniej sie przestawie.
Skunkanka bidulo kuruj sie!!dobrze ze juz nie jestesmy w ciazy to czlowiek moze przynajmniej jakies porzadne leki zazyc a nie mleko z miodem
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dziuneczka jak masz mozliwosc to przejdz na pepti.Po nim na bank nic malemu nie bedzie.A co do utrzymywania sie krostek---lekarka mi powiedziala ze takie alergiczne krostki o nawet 2ms moga siedziec.Alusiowi przeszlo po tygodniu no ale on w ogole jakis inny jest.
Viola1978
Nie doczytam, ach za dużo
moje dziecię wczoraj skończyło 5 miesięcy! jak to zleciało, matko. Prawie nie mieści się w gondoli. Jutro jedziemy na sprawdzenie krwi (po tej naszej ostrej niedokrwistości). Trzymajcie za nas kciuki. Pietra mam.
reklama
Podziel się: