reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Witam się z Wami pozytywnie nastrojona.
Humorek mi dopisuje na całego, ale sa ku temu powody - wczoraj 4 miesiąc naszego dzieciątka, a dziś 4 rocznica naszego ślubu.
Wszystkiego naj! :-)

Witajcie z rana. :-)

U mnie pogoda zapowiada się słoneczna, o 12 idę na lunch do mojego M. Oj dogodzę sobie... :-D

Muszę też upomnieć się o moje okulary, już ponad tydzień od terminu kiedy powinny być gotowe a tu żadnych wieści. :dry:

reklama
hey kobitki moja nie spi i gotuje fasolkę na obiad (zwaliłam po auylia bo tez na obiad ja wczoraj kupiła hihihi) :-)

hehehhe z tą łazienka to ja tez myslałam o 2 kreseczkach (o my...tak dobrze życzymy)

Witam się rankiem ;-)!
gonia i nadii - wygląda na to, że mamy dzieci z jednego dnia :tak:
Caro - wyprzedzasz nas o cały miesiąc :-).
Jestem dziś nastrojona również pozytywnie :tak:. Za chwilkę przyjedzie teściowa wziąć starszą na 2 dni. Moja mała buba śpi, a starsza porządkuje pokój :baffled: i mnie krew zalewa - jak zwykle :angry:.

Diabliczka--ja gniewac????no cos Ty!!

tylko juz bez takich zartow wiecej czarownice moje;)))

chalupa zarosla mchem,zaraz musze wsiasc na mopa i troszke przeleciec poki dziec spi a jak mi sie nie chceeeeee

czesc dziewczynki
łoj nie miałam za bradzo czasu ostatnio- wątki tylko przeleciałam

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM KTÓRE MAJĄ I MIAŁY WCZORAJ SWOJE ŚWIĘTA UCAŁOWANIA W STÓPKI:-)

przelece jeszcze zamknięty- ależ mi sie teskni za bb - tak na spokojnie

mi wczoraj M wymieniłworek w odkurzaczu i prawie na nim odleciałąm takie miał ssanie, młody wieczorem był marudny, jego też męczy to siedzenie w bałaganie, cały dzień czekamy az m skonczy klasc kafelki zeby posprzątać, bo w takim balaganie to sie jednak mecze, niestety lubie miec porzadek, choc zaraz po sprzataniu jakims dziwnym zbiegiem okoliczności balagan robi sie na nowo,

u nas się rozpogodzilo, jest gdzies 25 kresek, nawet przyjemnie, obiad mi zostal od wczoraj, wiec z tym lmam labe, zaraz zaserwuje malemu dynie z ziemiorami, poprawi to flachą i zmykamy na dwor

reklama
Do góry