reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Witam się z Wami pozytywnie nastrojona.
Humorek mi dopisuje na całego, ale sa ku temu powody - wczoraj 4 miesiąc naszego dzieciątka, a dziś 4 rocznica naszego ślubu.
Wszystkiego naj! :-)

Witajcie z rana. :-)

U mnie pogoda zapowiada się słoneczna, o 12 idę na lunch do mojego M. Oj dogodzę sobie... :-D

Muszę też upomnieć się o moje okulary, już ponad tydzień od terminu kiedy powinny być gotowe a tu żadnych wieści. :dry:

reklama
hey kobitki moja nie spi i gotuje fasolkę na obiad (zwaliłam po auylia bo tez na obiad ja wczoraj kupiła hihihi) :-)

hehehhe z tą łazienka to ja tez myslałam o 2 kreseczkach (o my...tak dobrze życzymy)

Witam się rankiem ;-)!
gonia i nadii - wygląda na to, że mamy dzieci z jednego dnia :tak:
Caro - wyprzedzasz nas o cały miesiąc :-).
Jestem dziś nastrojona również pozytywnie :tak:. Za chwilkę przyjedzie teściowa wziąć starszą na 2 dni. Moja mała buba śpi, a starsza porządkuje pokój :baffled: i mnie krew zalewa - jak zwykle :angry:.

Diabliczka--ja gniewac????no cos Ty!!

tylko juz bez takich zartow wiecej czarownice moje;)))

chalupa zarosla mchem,zaraz musze wsiasc na mopa i troszke przeleciec poki dziec spi a jak mi sie nie chceeeeee

czesc dziewczynki
łoj nie miałam za bradzo czasu ostatnio- wątki tylko przeleciałam

WSZYSTKIM DZIECIACZKOM KTÓRE MAJĄ I MIAŁY WCZORAJ SWOJE ŚWIĘTA UCAŁOWANIA W STÓPKI:-)

przelece jeszcze zamknięty- ależ mi sie teskni za bb - tak na spokojnie

mi wczoraj M wymieniłworek w odkurzaczu i prawie na nim odleciałąm takie miał ssanie, młody wieczorem był marudny, jego też męczy to siedzenie w bałaganie, cały dzień czekamy az m skonczy klasc kafelki zeby posprzątać, bo w takim balaganie to sie jednak mecze, niestety lubie miec porzadek, choc zaraz po sprzataniu jakims dziwnym zbiegiem okoliczności balagan robi sie na nowo,

u nas się rozpogodzilo, jest gdzies 25 kresek, nawet przyjemnie, obiad mi zostal od wczoraj, wiec z tym lmam labe, zaraz zaserwuje malemu dynie z ziemiorami, poprawi to flachą i zmykamy na dwor

reklama
Do góry