reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
żyję!!!
Ale jak???Tina nogą zmniejsza widok stronki a ja powiększam:sorry2::sorry2:.Starszyznę uczę pożądnego sprzątania,tylko K coś buntuje się ze zmywaniem:no::no: chyba przestanę gotować w odwecie:-D:-D,zębów brak...

Bluebell- gratulacje ząbka

Szwedka,Nadii wasze dziewczyny dziś kończą 4 miesiące całuski dla panienek

Ostatnia edycja:
hejka:)
co do butli ja zmieniałam pierwsza to lovi i jest do tej pory. W trakcie zmieniłam na nuk, nuby avent i z żadnej nie chciała pic !! jak zaczęła ciągnąc to odruch wymiotny miała najbardziej po avencie . Z nuby 2 dni piła a pużniej ryk i nie chciała za chol... jak powróciłam do lovi to usmiech i ładnie je tylko ze nadal sie zasysa ale co robic ? jak zassa smoka to wypluwa sama z buzi i za chwile dalej je juz sama opanowała ta sztuke:) herbatke tez z lovi pije:)
czemu zmieniałam? bo własnie zasysały sie te smoczki i zuzia sie wkurzała ale nic z tego nie wyszło a Zuzia sie pogodziła z tym że smoczek zasysa:)

hejka:)
co do butli ja zmieniałam pierwsza to lovi i jest do tej pory. W trakcie zmieniłam na nuk, nuby avent i z żadnej nie chciała pic !! jak zaczęła ciągnąc to odruch wymiotny miała najbardziej po avencie . Z nuby 2 dni piła a pużniej ryk i nie chciała za chol... jak powróciłam do lovi to usmiech i ładnie je tylko ze nadal sie zasysa ale co robic ? jak zassa smoka to wypluwa sama z buzi i za chwile dalej je juz sama opanowała ta sztuke:) herbatke tez z lovi pije:)
czemu zmieniałam? bo własnie zasysały sie te smoczki i zuzia sie wkurzała ale nic z tego nie wyszło a Zuzia sie pogodziła z tym że smoczek zasysa:)
No właśnie to jest jeden wielki niewypał w tych smoczkach...bo tak to ładnie je.Tylko muszę co jakiś czas smoka z buzi jej wyciągać;-)

reklama
Do góry