reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

a ja sie witam
dzis ulepiłam 50 pierogów gdy mała sie kimła
a duma mnie rozpiera jak nie wiem co :-)

ja na razie odpuszczam z praca ale od pazdziernika zaczne pracowac i gdy ja bede w pracy małą zajmie sie mąż mozemy tak sobie ustawic wszystko :-) a małą z nianią zostawiłam juz 2 razy (niania to zaufana koleżanka) i moja zadowolona bo miała babeczkę do noszenia jej i ful grzechotek :-)

reklama
kurcze, teraz tak sobie myślę że może i mój Alex te krostki co ma na brodzie i wkoło ust to nie od śliny tylko może jakaś skaza, hmmm. Mleko dość niechętnie zjada, no a te krostki coś nie znikają, no sama już niewiem.

Witajcie!!!

Idę wszamać kaszkę mleczną na śniadanie, póki córa śpi...(testuję co potem dziecku podam ;-) a tak na serio - jakoś mi smakują, zwłaszcza malinowa z Nestle, chociaż wcześniej wogóle mnie do takich rzeczy nie ciagnęło :sorry2:)
uważaj na te kaszki są pyszne ale destrukcyjne dla linii:szok::-D:szok::-D

Dziś znów z karpatką szaleję tylko będzie z borówkami amerykańskimi, zjedzą na raz:tak::tak:

W niedzielę mój szkrab kochany przed samym wyściem (dobrze że na oststnią chwilę ją ubieram;-)) tak się zesrała w leżaczku że wszystko do prania i pokrowiec z leżaczka też:szok::szok:.Mój K woła mnie z łazienki że właśnie robi kupę ja mu na to że trudno a on kochanie ale jej to z bodziaków wyłazi jak sylikon z tubki:-D:-D:-D:-D.Faceci.

manja o jezu! ile roboty (trzeba kogos do pomocy zatrudnić...bo sie nam wykonczysz kobitko)
na szczęście mnie nie wciągnęło w wir sprzątania i a tym poprzestałam, niestety przez otwarty balkon pełno śmieci nalecialo no i się kurzy
W niedzielę mój szkrab kochany przed samym wyściem (dobrze że na oststnią chwilę ją ubieram;-)) tak się zesrała w leżaczku że wszystko do prania i pokrowiec z leżaczka też:szok::szok:.Mój K woła mnie z łazienki że właśnie robi kupę ja mu na to że trudno a on kochanie ale jej to z bodziaków wyłazi jak sylikon z tubki:-D:-D:-D:-D.Faceci.
mój mnie zawsze woła jak mały kupęzrobi i nadal twierdzi że będzie go przewijał jak będzie więcej jadł bo wtedy jego zdaniem kupy będą mniej śmierdzące... ciekawe, muszę go chyba nagrać kiedyś jak to mówi i w przyszłości wykorzystać

diabliczka - ja dzisiaj zrobiłam małemu te kaszke malinowa, oczywiście dojadłam po nim, jak Wam dziewczyny zazdroszczę jak Wasze dzieciaczki szamią ze smakiem słoiczki, mój zje kilka łyżek z otwieraniem buzi, potem jakos przemycam i raptem zje pół słoiczka, ani razu nie płakał zeby dać mu więcej, teraz nic z marchewką mu nie smakuje, a brokułto sobie mogę sama jeść bo go na wymioty brało

my rano zaliczyliśmy podwórko, byłam na zakupach jedzeniowych, no i musiałam pokazać gdzie mają wkopać mi nową łąwkępod blokiem żeby byla w cieniu, skończyły się moje męczarnie ze staniem pod drzewem przez ponad godzinę jak mały śpi albo siedzenie na ląwce w pełnym słońcu!
dziś znowu mamy spotkania z nianiami, nie jest tak źle, studentki są do rzeczy
co do ciast ja się zamierzam na jabłecznik,tak od niedzieli te jabłka czekają

buziaki dla córci Violi na 5 miesiecy!

koga to chyba będziesz pierwsza!

młody już drugi raz śpi na ogródku, super, lubię jak dziecię takie wywiatrowane

poplułam wszystko dookoła!!!

manja super że wreszcie doczekałaś się ławeczki
klucha szerokiej drogi

Ostatnia edycja:
reklama
ta karpatka to sni mi sie po nocach
jutro bezwzględnie robie! :-)

a teraz wszamam lody
a co do kup przed chwilą miałam porzadną smierdzącą i pomyslec że je tylko cyca....to co bedzie jak bedzie miec zupki itp:-D

Do góry