Padam na pysk, ale poczytałam
Hejka,
wpadłam sie tylko pożalić, byliśmy dzisiaj na szczepieniu i moja Tola przez ostatnie 10dni przybrała aż 45g
... mam przez to mega doła i sama już nie wiem co robić, niby wyniki ma już ok a jeść dalej nie chce:-(ani cyca ani butli
no to sie wyżaliłam i lecę do wyrka
dobranoc
Będzie szczupła laseczka i tyle
Nie wiem jak wytrzymam ten dzien!!!!!Dziewczyny co moge brac na bol glowy jak karmie??Bo mnie powoli chyba znowu dopadaja migreny i kazdy kolejny dzien bolu jest mocniejszy
:-(a juz mialam spokoj w ciazy...
Apap, plus połóż się z nogami do góry, dodatkowo masaż skroni lub naciskanie punktu między nosem a brwiami, tam jest takie zagłębienie, mnie to na migreny pomaga
Klucha ale ja nic a nic nie potrafie upiec.Po prostu zero
Prosty przepis na biszkopt - tyle ile hehe, czyli tyle ile ważą dwa jajka cukru, mąki i masła albo Kasi, łyżeczka proszku do pieczenia i cukru waniliowego albo cynamonowego, na 150 stopni do piekarnika, a potem na to owoce z puszki i bita smietana;-) nie ma szans żeby nie wyszło
babki a ja myslalam ze w pl tez 26 tyg macierzynskiego
ja wracac do pracy powinnam 19 wrzesnia ale powiedzialam ze nie moge i dopiero po powrocie z pl wracam
Ja sie cieszę bo i tak wstrzeliłyśmy się w wydłużony...
a ja właśnie wróciłam ze spacerku i zakupów, poprzedzonych ... wizytą w przychodni i pobieraniem krwi Jasia. chyba ja się bardziej stresowałam niż on
ale lekarz kazał nam wczoraj zrobić morfologię z żelazem i wapniem, więc się wybraliśmy. no nic, jutro po wyniki
a teraz transportuje się do kuchni, robić ciasto zuziuni.
a co z żeberkiem???
Ale co innego chciałam pytać: Czy jest jakiś sposób, zeby kot nie obdrapał kanapy?? Za kilka dni przytachamy zwierza do domu i kompletnie nie wiem, co z tym fantem począć
Drapak tak, obowiązkowo, ale możesz kupić w zoologicznym, czy nawet w jakimś hipermarkecie taki spray, żeby się kociok nie zbliżał. Ja zainwestowałam po kupnie pięknej megasofy, bo by mnie krew zalała, gdyby mi ja podrapały. Po kilku pisknięciach sie nauczyły, że nie wolno.
Nie wiem, co w moje dziecko dzisiaj wlazło. Przez cały dzień spał może godzinę, juz pomijam, że ja też max niewyspana, bo mu się gugania zachciało o 3 nad ranem i tak gugał do 4.30
plecy mi wysiadają, kolano padło, nie umiem zejść ani wejść po schodach, napiernicza tak, że lód nie daje rady, jak mi do jutra nie przejdzie, czeka mnie wyprawa do ortopedy... już się boję