reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Nie skromnie zgodzę się :-) te nasze górki i pagórki lasy jeziora.
U mych dziadków za płotem 20m i jezioro w drugą stronę 100 m i las :-)
Cisza spokój. Nawet zimy są cudne. Bo tyle śniegu i takiego mrozu to w reszcie Polski nie doświadczy się :-)

ja też mam straszny sentyment do tamtych okolic. Ale to na długą opowieść, a dzis dzieć od rana zapewnia mi rozrywki, więc;-)

Też podziwiam Suwalszczyznę za jej piękno:tak:
U nas dziś pogoda taka sobie raz deszcz raz słońce:confused:. Mała śpi a ja ze starszą córeczką bajki oglądam i odpoczywam bo będąc w drewutni na gwóźdź weszłam:sorry:. Niby mocno się nie wbił ot tak skórę przebił, ale przy chodzeniu wkurza:wściekła/y:
Oj Mała wstała więc spadam:happy2:

tak zielona, ale to moja pierwsza paczka

a skąd dostałas tamte paczki?bo mi nic z nestle nie przysłali...
a wypełniałm w szpitalu kupony itp wiec nie wiem o co kaman żeinni dostaja ful paczek a ja tylko jedn a i dopiero pierwszą!

Ostatnia edycja:
Ja też nic nie dostałam, a kupon w szpitalu wypełniłam...
A w ogóle po powrocie dzieciaków zarobiona na amen jestem. I na kwietniu zaległości w czytaniu nie do odrobienia ....:-(

reklama
Hej!
my po szczepieniu i malutka śpi jak zaklęta. I oczywiście jestem lżejsza o 135 zł :zawstydzona/y: - ale przynajmniej dziecko raz ukłuli :tak:. Treraz wzięłam tę 5w1, a poprzednia to 6w1, ale jest droższa 70 zł, to se odpuściłam :zawstydzona/y:.
Lecę czytać co u was.

Do góry