reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

witam zrana
widze ze jest jeszcze panienek u nas
diabliczka mi ta pierwsza kieca sie podoba sliczna
deszczu ja tez moge dorzucic jak ktos chce
mloda wczoraj maruda ze szok ale w nocy ladnie spala.
od dwoch dni chodzi spac o 21;30 i budzi sie kolo 3 na zarelko i potem kolo 7 i nadal spi

reklama
Witam i ja w tą deszczową brzydką pogodę.
Mieliśmy wczoraj małą imprezkę bo mąż skończył robić schody w ogrodzie i trzeba było oblać co by się nie rozwaliły hihi..
Teraz mam mega kaca i nic mi się nie chce, chyba przeleżę dziś dzień w łóżku.

witam

diabliczka - jak dla mnie ta pierwsza sukienka była fajniejsza (że nie wspomnę o cenie)...
hmmm co jeszcze, było o pannach ale ja się nie zaliczam... no i nie wiem o czym jeszcze bo od rana czytałam na zmianę z zamkniętym... a było o kotach nie zwracających uwagi na maleństwa - mój pies potraktował naszego szkraba podobnie - powąchał, stwierdził, że przywódca stada (moja mama) akceptuje i nic więcej się nie działo... (podobnie w gdańsku u rodzinki z ich pieskiem było)

więcej nie pamiętam na co miałam odpisać
uciekam bo po drzemce i powieszeniu kolejnego prania zmykamy na długaśny spacer

Witam się i ja!!!!

U mnie słońce przebija się przez chmury, ale okaże się jeszcze co dzień przyniesie.

Ja od rana porządki robie i wyrzucam bez skrupułów wszelkie badziewie nazbierane przez dwa lata..... i troszke tego sie nazbieralo. Jak narazie to mam tylko przejrzana kuchnie, ale to i tak duzo. :tak::tak::tak:

nadii zdrowka zycze
diabliczka dwie sukienki sa fajowe... ja wybralabym druga ;-);-);-)

oki ja zmykam na sniadanko!!! do pozniej

no wlasnie sie tego boje muj sam zrobil trzy komody i stolik pod tv wiec szkoda takich rzeczy zostawiac do tego luzeczko i mnustwo innych gratow a zjerzdzac bedziemy moze za 4-5 lat. to dopiero sie nazbiera.

Cześć dziewczyny!
Właśnie jestem u mamy na Słonecznym i mam już tu neta :-).
Dziś idę z małą na szczepienie i nadzieję, że będzie w miarę znośnie
marys - mam nadzieję, że nie będę miała takich perypetii, bo po pierwszym nic się nie działo, więc i teraz mam nadzieję, bo bardzo boję się gorączki i biegunki u małych dzieci.
diabliczko - ja na chrzciny Majeczki wystąpiłam w spódnicy i bluzce - może i ty takie rozwiązanie zastosuj bo faktycznie negliżować się z pół sukienki by nakarmić :sorry2: Nie wiem czy u ciebie jest sklep Pretty Girl - tam można coś fajnego znaleźć, albo Orsey
aha - to gorący czas u was, a macie już mieszkanko w Stolicy?

ja jak sie wyprowadząłam z wynajętego mieszkania gdzie meble były tej kobitki co Nam wynajmowała to było tyle gratów że szok. Nasza była tylko pralka, lodówka, kuchenka, telewizor i 2 stoliki (kuchenny i pokojowy) ehhh to wyobrażam sobie ile jest u Ciebie zwożenia
----------------------------------------------------
Cześć dziewczyny!
Właśnie jestem u mamy na Słonecznym i mam już tu neta :-).
Dziś idę z małą na szczepienie i nadzieję, że będzie w miarę znośnie
marys - mam nadzieję, że nie będę miała takich perypetii, bo po pierwszym nic się nie działo, więc i teraz mam nadzieję, bo bardzo boję się gorączki i biegunki u małych dzieci.
diabliczko - ja na chrzciny Majeczki wystąpiłam w spódnicy i bluzce - może i ty takie rozwiązanie zastosuj bo faktycznie negliżować się z pół sukienki by nakarmić :sorry2: Nie wiem czy u ciebie jest sklep Pretty Girl - tam można coś fajnego znaleźć, albo Orsey

Kurcze wydaje mi się że ja też już dawno powinnam dostać wezwanie na szczepienie (bo My dostajemy do domu) bo Nasze dzieciaki praktycznie w równym wieku, a tu nic nie ma :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Mamy już chatke. :-):-):-)
Jak lecieliśmy do Pl 17 lipca to od razu obadaliśmy mieszkanie i wzieliśmy. Moj mąż będzie miał 10 min piechotką do pracy, no a ja do Galerii Mokotów :-):-):-)

Więc o tyle spoczko , że uniknie on stania w korkach :tak::tak:

A mieszkanko mamy bardzo fajne, 60 m2 , więc dla mnie gigant według tego tutaj ( 35m2). Nowiutkie w bloku z 2009, osiedle strzezone , mysle ze udalo sie nam, bo i cena spoczko. ;-);-)

Do góry