reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

witam:-) widze ze nie tylko ja cierpie na bezsennosc.. dzis od 6 juz nie spie, tylko tak platam sie po domu.. a jeszcze nie najlepiej sie czuje.. zjadlam jak co rano rogalika i popilam kubusiem i mialam intensywna rozmowe z kibelkiem:baffled: a myslalam ze to juz za mna.. a jeszcze teraz mam mase latania, bo zjezdza mi sie rodzinka w niedziele, takze roboty troche jest, a natchnienia i sily brak:-(

reklama
Dziewczynki i ja dołączam do klubu bezsennych mamusiek:-) Myślałam nawet o założeniu watku dla nie mogących spać. Wątek np pt ROZMOWY NOCą hihi:-D

Witajcie kwietnióweczki już zaprzyjaźnione i zupełnie nowe.:blink:
Myślałam nawet o założeniu watku dla nie mogących spać. Wątek np pt ROZMOWY NOCą hihi:-D
załóżcie taki watek a ja będę czytać popołudniem :-) bo ze spaniem nie mam problemów wręcz przeciwnie ze wstaniem. Mogła bym spać i spać. Mój mąż się śmieje ze ja jak niedzwiec :-) nabrałam tłuszczyku i zapadam w sen zimowy :-)

Też ostatnio nocki u mnie ciężkie. Strasznie napinam brzuch jakoś tak przez sen i potem boli i się budzę, staram się rozluźnić i zasypiam i tak w kółko. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

ja tez czasem tak mam. jakoś ponaciągam brzucho. a w szczególności jak się przekręcam z boku na bok to chyba wciągam czy coś bo czasem skurcz mnie złapie. Normalnie jak nie z jednej strony to z drugiej. Ale sobie to wszystko tłumaczę ze teraz to wszystko tam się rozciąga i poszerza i te tkanki może takie nadwyrężone są i dlatego.
Ale jak mnie złapie to od razu masuje i przechodzi. I śpię dalej :-)

Super,że macie możlliwosć USG 3 D, może mi uda sie w klinice w Łodzi na to załapać bo mój gin nie ma takiej możliwości a szkoda:-(. Jak narazie ze zwykłym USG biega Tuśka i krzyczy,że Dzidzia jest do Niej podobna:-D Co do płci to wszystko mi jedno, choć Marcin chciałby chyba Synka, no ale za córką szaleje jak wariat:-)
Ps. macie może sposób na skurcze łydek bo ja w nocy chodzę jak szalona.

asmag b mozesz brac to magnez bralam w pierwszej ciazy... poza tym warto jesc suszone morele, orzechy, ryby.....

Ostatnia edycja:
reklama
melduję posłusznie swoją obecność:-D..Zapowiada się piękny dzień!!Słoneczko za oknem...ciepła herbatka....bułka z serkiem wiejskim!! ah żyć nie umierać!!!
tylko kręgosłup daje o sobie znać:szok:
Pozdrawiammmm:-)

Do góry