reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
dziewczyny. Wy co wizytę macie robione USG?
Bo ja dostałam tu taka rozpiskę wizyt i wychodzi an to ze dopiero w 22-23 tc jest następne usg robione. teraz mam wizytę 6 listopada i będę kierowana na wyniki krwi itp. Mowie wam tu jakoś inaczej podchodza do ciazy to wszystko dla nich jest takie normalne i wogle jak wszystko we Francji bez pospiechu :-)

Super,że macie możlliwosć USG 3 D, może mi uda sie w klinice w Łodzi na to załapać bo mój gin nie ma takiej możliwości a szkoda:-(. Jak narazie ze zwykłym USG biega Tuśka i krzyczy,że Dzidzia jest do Niej podobna:-D Co do płci to wszystko mi jedno, choć Marcin chciałby chyba Synka, no ale za córką szaleje jak wariat:-)
Ps. macie może sposób na skurcze łydek bo ja w nocy chodzę jak szalona.

Witam wszyslich serdecznie!!

Nie bylo mnie u Was od piątku bo dużo zajęć miałam ciągle w ruchu i jeszcze kupłam mieszkanie i musze je wyremontowac coprawda dla teściow ale jak go nie zrobie to i sie nie wyprowadzą i jest taki szał że szok i pracy też zajob juz by m sobie poszła na L4 ale cóż jescze musze wytrzymać pare miesięcy:baffled: a tak poza tym to wszystko wporządku bez rzadnych zmian, tylko dalej mam te skurcze pośladka prawego pomimo tego ze biorę magnez (podwójna dawke) niewiem może za dużo siedze w pracy albo coś a może za mało chodze sama nie wiem :-(

pozdrawiam nowe dziewczynki;-)

Witam !!

Dzisiaj ja jako pierwsza mam zaszczyt powitać kwietnióweczki!!:-)

Humm niestety nie śpię już od 5 ponieważ obowiązkowo musiałam wstać na siusiu a potem jak zaczełam myśleć o świętach i prezentach dla rodzinki no to mogłam już sie pożegnać ze snem. :baffled:. No nic teraz piję herbatkę, troszkę sie po domu pokręce i może uda mi się jeszcze urządzić drzemkę.

Miłego dnia wszystkim życzę!! :tak:

Witam się i ja z rana :-)

Też ostatnio nocki u mnie ciężkie. Strasznie napinam brzuch jakoś tak przez sen i potem boli i się budzę, staram się rozluźnić i zasypiam i tak w kółko. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.

Ale cóż... dzionek się zaczął, więc jeszcze trochę poleniu****ę w łóżeczku i wstaję coś porobić.
Miłego dnia:-)

hej z rana:):):)
Zdecydowałam że jednak poczekam z tym usg 4D. Umówiłam zię dokładnie na 20 tydzień, czyli tak pod koniec listopada. Znowu nie będę mogła się doczekać..no ale trudno:dry:
A co do nocnych wedrówek do kibelka to chyba przesadzam z wodą przed snem bo biegam tak nawet 3 razy:szok:.I oczywiście za każdym razem musze też 'uzupełniać płyny" bo zaraz chce mi się pic:-D:-D

reklama
To i ja się przywitam, niestety wczesne wstawanie udziela się i mnie. No i nie było czekolady w domu ( taka zachcianka ciężarnej a ze jest ich naprawdę nie wiele to staram się je spełniać). A jak jest u was z zachciankami? Pozdrawiam

Do góry