reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

szybe w aucie zrobili nam na drugi dzien zostawiajac kupe drobinek szkla w aucie, klej nie tylko w okolicy szyby i zadrapane nadkole, tacy kur.. znawcy tu sa. zlozylam zazalenie do tej firmy i zadzwonilam do axy powiedziec im jaka firme partaczy maja do wymiany szyb

reklama
spaczyna kochana trzymam kciuki za Karolka jak najmocniej moge!!! niech szybko wyzdrowieje i wracajcie do domku!!:tak::tak:bidulek:no:
skunkanka no to rzeczywiscie niewesolo, a przeszczep drogi:zawstydzona/y:

dzis u nas nocka spokojna, mlody cala przespal, teraz lezy w lozeczku i gadas do siebie:happy: M spi, wczoraj zrobil imprezke pozegnalna z chlopakami z chaty i przyszedl do mnie o 6 rano akurat jak mlody sie obudzil:sorry:

szybe w aucie zrobili nam na drugi dzien zostawiajac kupe drobinek szkla w aucie, klej nie tylko w okolicy szyby i zadrapane nadkole, tacy kur.. znawcy tu sa. zlozylam zazalenie do tej firmy i zadzwonilam do axy powiedziec im jaka firme partaczy maja do wymiany szyb
Tia, fachowcy z cyklu "usterka"....

hejka

SPACZYNA- trzymamy kciuki, wierze ze bedzie dobrze

ja po grillu, nie spałam całą noc, ledwo na oczy patrze, zuza na całe szcęście spi, ja chyba tez się kimne bo padam

hej i ja w koncu się witam w ten pochmurny dzień:))

dobrze zrobiłaś z takimi fachowcami trzeba ostro!!!

Spaczyna trzymam kciuki, na pewno już wszystko będie dobrze, szkoda tylko że Tyle się nacierpieliście z Malutkim, i szkoda Twoich nerwów, a o Pigułach nawet nic nie mów... moja Hania leżała pod lampami prawie 8 dni, w innym pomieszczeniu niż ja i wtedy co ja z tymi , co prawda nie wszysctkie były złe, położnymi przezylam to glowa mała... kiedys zostawili pod główką igle taką do strzykawki otwartą, a mała na tej igle na dodatek leżała twarzą, bo była przewrócona na brzuszek..normalnie jak to zobaczylam myslalam,że umre!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mąż mnie powstrzymywał, przed robieniem awantury, bo stwierdził, że będzie jeszce gorzej... a inny wpychała na siłę Hani butlę z mlekiem, chociaż mówiłam jej głośno i wyraźnie , dużymi literami, że karmie piersią. I tak tym wpychaniem mleka Hanie rozzłośiła, że o mało mi się nie zaszła, z pól godziny nie mogłam jej uspokoic, normalnie w tym szpialu prawie non stop przez taaakie 2 polozne siedzialam i ryczalam...ale reszta byla fajna...

Diabliczka- moja Mała też straszliwie się poci, normalnie jak ja biore to caly kocyk mokry a lekko ubrana niby.. nie wiem dlaczego tak est...hmmmm

Aha- mi nikt nie musial rozpuszczac dziecka, sami to zrobilismy i tylko rączki i rączki. jak ma gorszy humor.. :))bo jak ma dobry to soboie leży np na macie i sama

a jeszcze ktoś-tylko w tej chwili nie kojarze, ktora z dziewczyn pisał o tym ze dziecko strasznie trze oczka- moja ma to samo...kurcze, sama nie wiem dlaczego, może coś nie tak???

Skukanka, fajnie,że masz tak poźno pobudkę u nas jest o 5 rano i mala juz potem nie spi tylko sie bawic chce... a my...ledwo oczy otwieramy....

a co sie stalo ze nie spalas cala noc???
pewno tak zabalowała :)) hijhi... pewnie gril się udal:))

Ostatnia edycja:
Hejka!!

Mialo mnie nie być ale na działce jest taki sajgon po ostatnich wichurach i prądu brak ze nie zdecydowliśmy się i miałam potężną deprechę...bo tak chciałam odpocząć na świeżym powietrzu:-:)-:)-(.

A nie mówiłam że ten podlec mój mąż coś chce ode mnie!!!!Żeby to vitaminka S była no to ewentualnie rozumiem ale nie "Kochanie jak jesteśmy w domu to ja zabiorę Oliwię i Kacpra i na rybki pojadę a ty sobie odpoczniesz" do nędzy to ja powinnam wyjść na powietrze i odpoczywać a nie siedzieć w chacie:angry::angry::angry::angry:...pojechał i na niego nie patrzę:sorry:

Spaczyna-stracha się najadłaś...dobrze że teraz jest w miarę ok i szybkiego powrotu do domku życzę:tak::tak:

No właśnie Zuziunia-co ty po nockach wyprawiasz że nie śpisz????

spaczyna czytałam twojego posta z ciarkami normalnie...i piguły strasznie niedomyslne... nagadałabym takiej babie i niech spada

reklama
a my zamówiliśmy chińskie żarcie i nie mogę się doczekać,
rano byliśmy wauchan na zakupach, dużo tańsze są tam pieluchy, mleka.itp., kupilam też już trochę słoiczków bo też czasem prawie 1 zł różnicy w porównaniu ze sklepami w okolicy, a tam mamy daleko

na dodatek boli mnie ząb

Do góry