reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

reklama
hihi bo pokaże mój tyłek bez gatek wyszczuplających to idzie sie przerazic! a brzuch że hey!
to ide na zamkniety kukne :-)

no byłam - wez mnie nie dołuj! ja dalej slepa nic nie widze! ale z daleka kochana widac że katering mleczny dobrze zaopatrzony ;)

Ostatnia edycja:
Cześć,
czy moge się przyłączyć? Jestem mamą kwietniowego Szymka (3.04) i Małgośki. Od ponad 4 lat buszuję na majówkach 2005, razem z Gabi zresztą:-)

Witaj wśród Kwietniówek! :-)

Ja coś ostatnio nocnym markiem jestem. :szok: Z jednej strony fajnie, bo mogę Was doczytać i porobić inne rzeczy na które brakło czasu, ale z drugiej – rano lekko nieprzytomna jestem. :dry:

Dobrej nocki z minimalną ilością pobudek. :tak:

:-) witam babeczki

to widzę, że dziś dużo kwietniówek chrzci swoje pociechy, skunkanka, asia100, ja, a dalej nie pamiętam:zawstydzona/y:

pogoda jak zwykle, więc nie będę tracić czasu na rozpisywanie się, ale najważniejsze że humor dopisuje, u nas będzie 19 dorosłych, 4 dzieci, i 2 niemowlaków, robimy w restauracji zaprzyjaźnionej ;-) także za dużo do roboty nie miałam... uprasować P. koszulę, a swoją drogą mój tata sam prasuje sobie, więc od P. też chyba zacznę wymagać;-)

idę póki młody śpi coś porobić, wokół siebie, domu, i popakować powoli młodego, normalnie jak wyprawa na koniec świata:-D:-D fotelik, wózek z gondolą, fotelik-bujak, żeby ręce odciążyć:tak:

zuch, witam :-)

Witajcie w niedzielne przedpołudnie!
Zimno mi okropnie, bo wiosna przeszła w jesień bez wakacji :baffled: Wczoraj M. wrócił i chciał zaprowadzić swoje porządki, ale po krótkiej chwili mojego wrzeszczenia przystał na nasze, na szczęście, bo by były awantury :-p Muszę go jeszcze sprowadzić do pionu, bo się nie słucha ;-) Kajtuś śpi, ale wczoraj wieczorem zrobił taką atrakcję, że myślałam, że mu ta przepuklina na pępku pęknie, więc się złamałam i wzięłam go do nas do łóżka. No nie ma rady na to łóżeczko, chyba muszę kupić inne, bo na to od teściowej Kajciu ma awersje :-p
Miłego dnia dziewczyny, mam nadzieję, ze żadnej z was nie zalało!!

heja!
u nas nocka spokojna z 1 pobudka:)
teraz Alus cieszy sie do zyrandola--nikt nie wywoluje taaakiego usmiechu na jego twarzy jak ta wlasnie stara lampa
u nas pogoda na razie piekna ale chyba to wiadomo ze potem bedzie walilo i grzmocilo!!!!
czyli wielu chrzescijan dzis do nas dolaczy tak?trzymam kciuki i milego objadania sie.

kurde my tez musimy o tym chrzcie pomyslec ale zaden klecha na to nie pojdzie .......

Witajcie w niedzielne przedpołudnie!
Zimno mi okropnie, bo wiosna przeszła w jesień bez wakacji :baffled: Wczoraj M. wrócił i chciał zaprowadzić swoje porządki, ale po krótkiej chwili mojego wrzeszczenia przystał na nasze, na szczęście, bo by były awantury :-p Muszę go jeszcze sprowadzić do pionu, bo się nie słucha ;-) Kajtuś śpi, ale wczoraj wieczorem zrobił taką atrakcję, że myślałam, że mu ta przepuklina na pępku pęknie, więc się złamałam i wzięłam go do nas do łóżka. No nie ma rady na to łóżeczko, chyba muszę kupić inne, bo na to od teściowej Kajciu ma awersje :-p
Miłego dnia dziewczyny, mam nadzieję, ze żadnej z was nie zalało!!
Tak jest, facetow trzeba trzymac krotko, rok, gora dwa:-p a pionizacja zawsze sie przyda:tak:Co do lozeczka - hehehe cos w tym moze byc:-) ja mialam faze, ze wszystko, co dostawalismy od pewnej osoby, bylo odkazane woda swiecona:-):-)
heja!
u nas nocka spokojna z 1 pobudka:)
teraz Alus cieszy sie do zyrandola--nikt nie wywoluje taaakiego usmiechu na jego twarzy jak ta wlasnie stara lampa
u nas pogoda na razie piekna ale chyba to wiadomo ze potem bedzie walilo i grzmocilo!!!!
czyli wielu chrzescijan dzis do nas dolaczy tak?trzymam kciuki i milego objadania sie.

kurde my tez musimy o tym chrzcie pomyslec ale zaden klecha na to nie pojdzie .......
Wojtas tez do lamp najbardziej cieszy, ciekawostka...:-):-) sluchaj, przyjezdzajcie do mnie, mamy super ksiedza, chrzci dzieci, bo ma podejcie, ze to o nie chodzi, a nie o rodzicow, i nie robi zadnych dymow:tak:

M zmywa po wczorajszym, Mlody kima, ja wstalam godzine temu i jest mi z tym dobrze. Gorzej mi z tym, ze mam biale gacie, a pogoda dzisiaj raczej lipna, wiec czeka mnie jutro wielkie pranie:baffled: Bujaczka nie bierzemy, bo beda dwie babcie i ciocia:-p
Milego dnia Lasiunie!!!

reklama
Witajcie w niedzielę. :-)

U mnie w domu wszyscy padli: mój M razem z psicą chrapią na kanapie, Julian śpi rozgogolony w kołysce. :-D Tylko ja na nogach...

Julian śpi już trzy godziny, a ja w tym czasie zrobiłam opryski na balkonie, mączniak prawdziwy mnie nawiedził. :wściekła/y: Znalazłam też kilka mszyc i za kilka dni muszę z nimi podjąć walkę. :dry: Takie odkrycia zawsze mącą moja radość z posiadania ukwieconego balkonu. Innym wyjściem byłoby nie posiadanie niczego zielonego na balkonie, ale to rozwiązanie nie wchodzi w grę. :sorry2: Tak więc znów czeka mnie walka, jak co roku zresztą. ;-)

Mój synke właśnie zaczął się przeciągać. :tak: Uciekam, bo zaraz ktoś będzie domagał się baru mlecznego. :-p

Do góry