reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Oj myślałam,że tylko ja wstaję o tak dziwnych porach..
jak się obudzę to czytam ksiązke,pomaga na jakies pół godziny,potem zasypiam,choć takie wstanie o 6 też ma swe plusy0lubię połazic rankiem z skarpetach po domku
pijecie kawę-taka np latte?
pozdrawiam z gór-SPA i spóznionyurlop-bosko:)szkoda,że nie mogę wszystkich zabiegów wykorzystać..ale w basenach się napływam:-)

A ja codziennie rano pije normalną , rozpuszczalną kawę kofeinową. Jak to powiedział mój lekarz " nie dajmy sie zwariować" :-D:-D:-D I tego sie trzymam!

reklama
Właśnie też się nad kawą zastanawiałam, bo czasem mam wielką ochotę i sobie jednak odmawiam. Wszyscy mówią że nie wolno ale jakby tak raz na jakiś czas słabej kawusi się napić to chyba nie zaszkodzi:rolleyes2::confused:

Co do kawy to ja odkąd dowiedziałam się że jestem w ciąży to nie ruszyłam nawet coca-coli, bo też ma kofeinę, przerzuciłam się na zbożową Inkę lub Caro, nawet mi smakuje. Może przesadzam ale po co kusić los?? Wiadomo przecież że to niezdrowe.

Słodkich snów.

Cześć dziewczyny ale dużo piszecie. Jestem tu nowa ale babyBoom znam od dawna.
Mam na imię Iwona, mam 25 lat i jestem w 15tc. Termin mam na 6go kwietnia 2009r. przyjmniecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam

Nie pepsi to sie napije wczorej wypiłam chyba z 2 szklanki bo tak mi sie chciało, a kawy też bym sie napiła ale jak czuje zapach to mnie czepie:-D a wydaje mi sie że nie ma co przesadzać wiadamo, że trzeba dbać o siebie i zdrowo odżywiać a mała kawa jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Teraz jemy i pijemy to na co mamy ochote oczywiście z umiarem, a po porodzie to dopiero nie bedzie wolno nam jeść ani pić dużo rzeczy oczywiście jak bedziemy karmić piersia, także wydaje mi sie że jeżeli możecie to dlaczego nie:-)

Ostatnia edycja:
Ja kawy nie piję bo zwyczajnie nie lubię ale mam szał na coca-colę i to mnie przeraża. Mogłabym ją pić na okrągło ale stram się ograniczyć do szklanki dziennie.

Iwonko jedz witaminki bo jak wiesz cola wszystko wypłukuje a nie mówie, ja tez pija ale tak raz w tygodniu chyba że sie czyms struje to jak wypije szklaneczke odrazu przechodzi..

reklama
A ja codziennie rano pije normalną , rozpuszczalną kawę kofeinową. Jak to powiedział mój lekarz " nie dajmy sie zwariować" :-D:-D:-D I tego sie trzymam!

:tak::tak::tak: zgadzam się i też tak robię
a co najzabawniejsze w poprzedniej ciąży odrzuciło mnie od kawy i ... czekolady i tak mi zostało po ciąży - a w tej nagle chce mi się dobrej kawy i kropka:szok::-D

Do góry