nenius
Przyjaciółki 2008
Hej,
no, dokładnie
Dobrze, że maluszek ślicznie rośnie :-)
Witaj Iwonka,
to ja czwarta się przyłączam do 6 kwietnia
hmm a moja ginka jest zdania, ze kawa cisnienia nie podnosi (wbrew obiegowej opinii) a jedynie pobudza.
ale superaśna, optymistyczna ta fotka
Ja jak Nenius,chyba wrócę do natury.To dobry czas.U mnie lepiej wyglądają lśniące naturalne,niż poniszczone z odrostami
no, dokładnie
Witam po wizycie.
Więc maluszek rośnie- ma 9cm, miło było go znów obejżeć, szkoda że znów męża ze mną nie było ale za 2 tyg tak mu zmiana spasuje że pewnie zobaczy nasze maleństwo;-) Dzidzia ma mało miejsca przez moją skurczoną macicę dlatego tabletki na rozkurczenie dostałam i na podleczenie bo mnie grzybek zaatakował- pewnie przez kożystanie z toalet sklepowych- lekarz wydaje mi się konkretny, i pierwszy raz nie czułam się jak automat doktor miał dla mnie czas co z wcześniejszym tego nie miałam, uciekam do córci bo przytulić się chce przed snem.
Dziękuję za trzymanie kciuków, pomogło
Pozdrowionka.
Witam nowe mamusie.
Dobrze, że maluszek ślicznie rośnie :-)
Cześć dziewczyny ale dużo piszecie. Jestem tu nowa ale babyBoom znam od dawna.
Mam na imię Iwona, mam 25 lat i jestem w 15tc. Termin mam na 6go kwietnia 2009r. przyjmniecie mnie do swojego grona?
Pozdrawiam
Iwonka witaj wśród kwietniówek
Ja też wg USG mam termin na 6.04
pozdrawiam
przyłączam się do terminu 6.04
Witaj Iwonka,
to ja czwarta się przyłączam do 6 kwietnia
Na początku ciąży miałam migrenowe bóle głowy lekarz kazał mi pić przynajmniej jedną lekką kawę dziennie żeby podnieść ciśnienie.
hmm a moja ginka jest zdania, ze kawa cisnienia nie podnosi (wbrew obiegowej opinii) a jedynie pobudza.
ale superaśna, optymistyczna ta fotka