reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Ja jak Nenius,chyba wrócę do natury.To dobry czas.U mnie lepiej wyglądają lśniące naturalne,niż poniszczone z odrostami:-p

reklama
AAA dziewczyny przypomniało mi się coś. Mam pytanko, czy wy farbowałyście albo będziecie farbowały włosy w ciąży??
Bo ja muszę, poprostu chyba nie mam innej opcji, bo wygladam już, że tak powiem ŚREDNIO ładnie. :sorry2:

a ja pytałam swojego gina i powiedział ze można nawet farba z amoniakiem, byle sie nią nie zaciągać jak narkoman.
tak wiec tydzien temu przyjaciółka mi nałożyła farbe i nic sie nie dzieje złego.

Witam!!
Ja pierwszy raz jestem u was i wszystkie serdecznie pozdrawiam!!
Odnośnie farbowania włosków tomój lekarz powiedział, że nie wolno ale niestety musze złamać jego zakaz bo zaczynam już wyglądać okropnie:-)
pozdrawiam

reklama
Witam po wizycie.
Więc maluszek rośnie- ma 9cm, miło było go znów obejżeć, szkoda że znów męża ze mną nie było ale za 2 tyg tak mu zmiana spasuje że pewnie zobaczy nasze maleństwo;-) Dzidzia ma mało miejsca przez moją skurczoną macicę dlatego tabletki na rozkurczenie dostałam i na podleczenie bo mnie grzybek zaatakował- pewnie przez kożystanie z toalet sklepowych- lekarz wydaje mi się konkretny, i pierwszy raz nie czułam się jak automat :-D doktor miał dla mnie czas co z wcześniejszym tego nie miałam, uciekam do córci bo przytulić się chce przed snem.

Dziękuję za trzymanie kciuków, pomogło :-D
Pozdrowionka.

Witam nowe mamusie.

Do góry