reklama
famme
Początkująca(y)
AAA dziewczyny przypomniało mi się coś. Mam pytanko, czy wy farbowałyście albo będziecie farbowały włosy w ciąży??
Bo ja muszę, poprostu chyba nie mam innej opcji, bo wygladam już, że tak powiem ŚREDNIO ładnie.
a ja pytałam swojego gina i powiedział ze można nawet farba z amoniakiem, byle sie nią nie zaciągać jak narkoman.
tak wiec tydzien temu przyjaciółka mi nałożyła farbe i nic sie nie dzieje złego.
marys16
Fanka BB :)
Ja od jakiegoś czasu używam tej farby i jestem bardzo zadowolona.ja mam zamiar użyć farby z l'oreal casting. ona jest bez amoniaku a zaręczam świetnie trzyma.No i jest 'bezpieczna' :-)
Tez bym wróciła do naturalnego. Ale teraz szkoda mi włosów bo są już takie długie.
Witam!!
Ja pierwszy raz jestem u was i wszystkie serdecznie pozdrawiam!!
Odnośnie farbowania włosków tomój lekarz powiedział, że nie wolno ale niestety musze złamać jego zakaz bo zaczynam już wyglądać okropnie:-)
pozdrawiam
Ja pierwszy raz jestem u was i wszystkie serdecznie pozdrawiam!!
Odnośnie farbowania włosków tomój lekarz powiedział, że nie wolno ale niestety musze złamać jego zakaz bo zaczynam już wyglądać okropnie:-)
pozdrawiam
A
alka303
Gość
ja jestem za tym żeby dbac o siebie więc wyglądajmy pięknie w ciązy
Margaret80
1 kwietnia 2009 :)
Jestem tego samego zdania. Przecież nasze samopoczucie również przekłada się na nasze maleństwa, więc lepiej być zadbaną i zadowoloną przyszłą mamą. :-)ja jestem za tym żeby dbac o siebie więc wyglądajmy pięknie w ciązy
A
alka303
Gość
a zadowolona mama to i zadowolone dziecko
~*SaaRaa*~
Fanka BB :)
swieta prawda dlatego musze teraz pobuszowac troszke w necie i poszukac sobie nowej fryzurki
reklama
Witam po wizycie.
Więc maluszek rośnie- ma 9cm, miło było go znów obejżeć, szkoda że znów męża ze mną nie było ale za 2 tyg tak mu zmiana spasuje że pewnie zobaczy nasze maleństwo;-) Dzidzia ma mało miejsca przez moją skurczoną macicę dlatego tabletki na rozkurczenie dostałam i na podleczenie bo mnie grzybek zaatakował- pewnie przez kożystanie z toalet sklepowych- lekarz wydaje mi się konkretny, i pierwszy raz nie czułam się jak automat doktor miał dla mnie czas co z wcześniejszym tego nie miałam, uciekam do córci bo przytulić się chce przed snem.
Dziękuję za trzymanie kciuków, pomogło
Pozdrowionka.
Witam nowe mamusie.
Więc maluszek rośnie- ma 9cm, miło było go znów obejżeć, szkoda że znów męża ze mną nie było ale za 2 tyg tak mu zmiana spasuje że pewnie zobaczy nasze maleństwo;-) Dzidzia ma mało miejsca przez moją skurczoną macicę dlatego tabletki na rozkurczenie dostałam i na podleczenie bo mnie grzybek zaatakował- pewnie przez kożystanie z toalet sklepowych- lekarz wydaje mi się konkretny, i pierwszy raz nie czułam się jak automat doktor miał dla mnie czas co z wcześniejszym tego nie miałam, uciekam do córci bo przytulić się chce przed snem.
Dziękuję za trzymanie kciuków, pomogło
Pozdrowionka.
Witam nowe mamusie.
Podziel się: