reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

hej,hej
moje dziecko bylo dzis na najdluzszym spacerze jak dotad-lazilysmy z mama 5godz po jej osiedlu i moim.Przy okazju zahaczylam o pare tanich odziezy i w koncu mam w czym chodzic:-) Po drodze zimne piwko z sokiem malinowym--hmmm dolce vita,marzylam o tym od dawna.

Co do spirali to slyszalam ze nie za bardzo jest wskazana dla kobiet ktore rodzily sn poniewaz po latach moze sie obluzowywac.Dla panien z nietknietym podwoziem moze chyba byc ale ja tez bym sie nie zdecydowala.Jakos dziwnie bym sie z nia czula w koncu to obce cialo w moim:-(Zaraz przchodze na tabsy bo mam do nich najwieksze zaufanie.

Mam nadzieje ze maly po tej dawce tlenu bedzie juz spal bo na prawde mi ostatnio daje popalic.

reklama
Co do antywłamaniowych metod to chyba się zaszczepię,jeszcze musze poradzić się ginki jeden zastrzyk i 3 miesiące spokoju...
..

dziewczyny, to ja jakaś zacofana jestem :zawstydzona/y:, w ogóle nie stosowalam antykoncepcji przed ciążą, no tylko naturalne metody, ale teraz trzeba się zainteresować, co to jest ten zastrzyk? ile to kosztuje i w ogóle, coś bliżej jeśli można, jakieś skutki? skuteczność?

Spaczyna podziwiam Cie na prawde.Ja mam jakas obsesje zachodzenia w ciaze i pewnie zaden sex by mnie nie cieszyl bo ''psychicznie''za kazdym razem bylabym w ciazy.

jakoś tak, na tyle poznałam swoje ciało, że wiedziałam kiedy można szaleć a kiedy lepiej dać na wstrzymanie, ale teraz wszystko rozregulowane, więc dlatego pytam o ten zastrzyk, bo nie słyszałam, a brzmi ciekawie.

to w sumie fajna metoda-po prostu dostajesz zastrzyk hormonow i na 3ms masz spokoj.Ja tez nie mam dkladnych info na ten temat ale mysle ze tez sobie poczytam na internecie

tego dokladnie nie wiem ale obawiam sie ze nie:no: wiesz,dla karmiacych to polowa swiata jest zakazana wiec raczej zastrzyk z hormonami tez.Ale zapytaj lekarza albo kogos kto wie wiecej na ten temat a na razie Kochana gumeczki;-);-);-)

reklama
dziewczyny, to ja jakaś zacofana jestem :zawstydzona/y:, w ogóle nie stosowalam antykoncepcji przed ciążą, no tylko naturalne metody, ale teraz trzeba się zainteresować, co to jest ten zastrzyk? ile to kosztuje i w ogóle, coś bliżej jeśli można, jakieś skutki? skuteczność?
łaaaaaaaa ja już bym miała tym sposobem drużynę piłkarską w domu - u nas po miesiącu metody naturalnej + gumek pojawił się Maks, a teraz Julek (tyle, że przy Julku już gumek nie było)

Do góry