reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

ja dzis też super udana nocka dopiero wstałam :-)

już po sniadanku ale pogoda sie schrzaniła i zimnica jest

auylia tak to jest z tymi tatusiami ze są oszczędzani hihi moja niunia bardzo oszczedza tatusia...zasypia od razu przy nim wpatrzona jak w obrazek i tylko na rączki... ;-)

bluebell ale sie porobiło z pralka ech...byle szybko sie odkuc i kupic nową -trzymam kciuki!

reklama
Hej,my po ortopedzie (200zł).Chudziak cały ok.U Anulki widać poprawę:-D wszystko dobrze robię,mam tak dalej postępować,kontrola za 3 tyg.
Teściowa wzięła oboje na spacer,ja się czuję jak bez ręki,pierwszy raz tak bez małej jestem,nie mogę sobie miejsca znaleźć:sorry2:
Lecę obiad kończyć,bo zaraz mają wrócić.
Nie wiem co u Was:zawstydzona/y: może później nadrobię.Zdrówka,Buziaki.

witam sie tez
u mnie po staremu czyli dziecko spi w dzien i oczy jak 5 zl w nocy, nie wie mco z nia robic aby to zmienic.
tak sie zastanawiam aby ppujsc z nia na krociotki spacer. dziewczyny jak dlugo odczekalyscie zanim wyszlyscie na dwor z malenstwem??

Nasz spacer był na drugi dzień po wyjściu ze szpitala, ale my byliśmy tam 10 dni, już w szpitalu otwierałyśmy okna i werandowałyśmy dzieci więc gdy wyszliśmy do domku na drugi dzień zrobiliśmy krótki spacerek przy domu a następnego dnia poszliśmy do Kościółka święcić jajeczka. No i faktycznie po spacerach moje dziecię bardzo dobrze sypia.

Klucha,nie wiem czy spacer pomoże czy na odwrót:confused:
Moja właśnie cały dzień śpi.Staram sie być ze starszakiem jak najwięcej na podwórku,żeby się wybiegał.Zresztą zawsze bez względu na pogodę siedzę z dziećmi maksymalnie dużo na świeżym powietrzu.Tylko,ze starszak sie wybiega i potem pada.A mała bździągwa usypia jak ją tylko do wóżka włożyć.I śpi słodko na dworze.A wieczorem oczy jak 5 zł:cool2: i jak się zacznie rozglądać po świecie po kąpieli to tak z przerwą na jedną drzemkę baluje do 5 rano.A o 6 starszak wstaje.
I co ja mam zrobić:wściekła/y:
Niby fajnie,bo czas dla każdego dziecka oddzielnie.Tylko czasu na spanie dla mnie nikt nie przewidział:sorry2:
My wyszliśmy na drugi dzień po przyjściu ze szpitala,czyli w 12 dniu.Ale jakbyśmy wcześniej byli w domku,to wcześniej bym wyszła.

reklama
klucha po wyjsciu z szpitala najpier jeden dzien werandowałam a póżniej na spacer od razu ale miałam piekna pogode i od tamtego dnia codzienne chodzimy na spacerki

ja w poniedziałek smigam na usg bioderek, upewnie sie czy wszystko ok niestety ide prywatnie bo panstwowo mi sie nie nalezy bo nie ma przeciwskazan a nie mam siy sie kłócic z babka

skunkanka nie rób smaka z sałatkami...

Do góry