reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
witam sie i ja

skunkanka my też lubimy wszystkie dziury hihi dobrze, że wózek ma duże kółka i daje rade

klucha to będziemy w wtorek trzymac kciuki -ja na pewno!:-)

angela ja dziecko po 2 dniach werandowałam 3 dnia spacer godzina i tak do dzis dnia mała zadowolona i zdrowa :-)

Posmucilam w poprzednim poscie, a teraz pytanie znowu z innej bajki - wiecie cos na temat opalania w trakcie karmienia? Generalnie chodzi mi o solar... juz nie mowie o calym ciele, choc fototerapia i poprawianie nastroju by sie przydalo, ale takie na twarz tylko...na slub mamy isc, poza tym moje urodziny sie zblizaja i chce cos dla siebie zrobic...:zawstydzona/y:
Aaaa Bluebell powodzenia w tym "nic dla mlodego" na zakupach - ja probowalam i d**a blada:-)

kina i klucha trzymajcie się, to już naprawde końcówka :-) trzymam za Was kciuki z całego serducha, bo wiem co to znaczy się przeterminować ;-) a jak Wasze dzieciaczki się urodzą to będą tu takimi gwiazdami że hoho - już tylko na nie czekamy :-)

boszz ale z mojego dziecka pierdoła ;-) marudzi i marudzi wrr :-p

dokladnie tak kina.
juz chyba wole moje przeterminowane upartwe dziecie, niz urodzic w 35tc tak jak czerwcowka i modlic sie o szkraba, jak jest wszystko oki to dobrze szczescie sprzyja.

Klucha, Kina w końcu właściwe podejście.

Świetnie wiem, że strasznie ciężko się czeka na maluszka, szczególnie że zostałyście tylko we dwie albo trzy nierozpakowane kwietniówki. Weźcie kochane tylko pod uwagę to że terminy miałyście na koniec kwietnia... Kilka dziewczyn wcześniej też dłuuuuugo czekało na swoje dzieciaczki.
Tak przy okazji ja na swojego pierwszego czekałam 17 dni - więc jeszcze trochę do pobicia mojego rekordu Wam zostało.

skunkanka lepiej unikac solki bo plamy sie mogą zrobic od hormonow i na cycki trza uważac
ja niestety mam pzrebawienia od opalania sie i o tym nie wiedziałam i teraz moja twarz ma kilka plamek na czole dobrze że jest mikroderbrazja
wiec sprobuj na razie normalne słonce i sama zobacz czy cos sie dzieje
ja teraz lece na samoopalaczu na nogacg co by nie starszyc bladoscia

dziusia no rzeczywiscie 17 dni ciezko pobic, ja jak urodze przez wywolywanie to bedzie dokladnie 14 dni czyli 2 tyg po terminie, niedaleko od ciebie.

reklama
Do góry