reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Klucha Ty jesteś niesamowita :-D a co do masazu - ja z okresu porodu najgorzej wspominam takie właśnie badania... :-p
Gabi widzę, że u Ciebie masakra, czyli po staremu... ;-) trzymaj się kochana :-)
narazie tyle, musimy sie pobujac...

Witam środowo. :-)

Pogoda pod psem i chyba dzisiaj nici ze spaceru, poza krótkim wypadem z psem. :no:

Od wczoraj zaczęłam więcej nosić Juliana w chuście po domu i muszę powiedzieć, że to idealne rozwiązanie na marudzenie mojego synka. :tak: Jak jest zmęczony to szybko zasypia, jak jest aktywny to może patrzeć co mama robi i się nie nudzi. ;-) No i ja mam wolne ręce i mogę więcej robić. Że też wcześniej na to nie wpadłam... :shocked2:

Właśnie szykuję kartki z podziękowaniami: zdjęcia obrobione, tekst przygotowany, tylko wydrukaować i powkładać w koperty. :-p

witam sie i ja:-)

pogoda szarobura ale spacer dzis obowiązkowy

klucha tego bocka na porodówce chyba zabijesz ;-)albo mu piórka z kupra powyrywasz hihi;-) spokojnie kochana niunia ma swój czas przyjdzie -jak weszło to i wyjsc musi:-)

zlapie wypcham i postawie jako pomnik ku wszystkim przeterminowanym:-D
tak mnie zlosci ten bociek
ma dunia widze ze chusta sie sprawdza, no i jak slodko twuj szkrab w niej wyglada:tak:

witam się i ja

Klucha kurcze uparciuszka masz pod serduchem... Ale kciuki nadal mocno trzymam!

U nas noc spokojna, ale za to maleńka teraz troszkę marudzi...

ooo już cycki potrzebne więc lece

miłego dnia

Klucha normalnie wszelkie rekordy bijesz:-):-):-):-)a bocka w marynate i na grilla:-):-)

Kobiełki my jedziemy wyprobowac nowa pediatre, popytam o szczepienia i inne. A ja mam pytanie z innej beczki - tez sie tak pocicie?...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: kurde, no obrzydliwe to jest, zwlaszcza w nocy...a Juniora jak mam na rekach, to zaraz ma glowke spocona...
haha..to bedzie impreza..grrilowanko sie nam szykuje..Klucha tylko trzymaj tego bocka bo ja mam ochot na grilla

a co do pocenia to ja w nocy tez to mam..zawsze mokra..a wlosy po nocy wrrr.. straszne...moge umyc ego samego dnia a na 2 dzien wygladaja jakby nie byly ruszanei myte od tygodnia

reklama
hmmm a ja myślałam, że to pocenie się w nocy to przez zbyt ciepłą kołdrę bo jeszcze jej nie zmieniliśmy na letnią...

Do góry