diabliczka83
Jestem Mamą!!!
No i Ty się dziwisz że dziecko nie chce wyjść - czeka na Babcię! Następne.diabliczka wlasnie tez tak mysle czy dzidzia nie popsuje planow z sesja zdjeciowa. Moja mam martwi sie ze zrobi jej na zlosc malenstwo i jutro jak bedzie trzeba jechac na lotnisko po nia to my bedziemy na porodowce. zobaczymy. nie moge sie doczekac jutra wieczora jak zobacze mame po prawie roku. ostatni raz widzialam ja w sierpniu przez trzy dni.

Kurczę, tak zaglądam czasem na wątek o pielegnacji dzidziusia, narazie jako bierny obserwator i myślę sobie, że jak wreszcie doczekam się swojej małej, dziewczyny niektóre będą już miały miesięczne bobaski... A my, kończące listę dopiero zaczniemy się uczyć bycia Mamami...
A jak patrzę na swój suwaczek, to oczy przecieram wogóle ze zdziwienia - miałam "ledwo dochodzić do bezpiecznego okresu dla dziecka" a tu jeszcze chwila, a przeterminowanie będzie wisiało na włosku... Hmm...
Ech, aż się boję jaka będzie ta nocka. Starałam się za bardzo nie szaleć w dzień,czułam się dobrze. Teraz jak zwykle mała zaczyna się uaktywniać, tylko patrzeć, jak wróci ból brzucha... Już się chyba zaczyna.

Śpijcie dobrze!!!
Gabi! Trzymajcie się dzielnie i myśl pozytywnie, choć wiem, ze to niełatwe. Wszystkie jesteśmy tu z Wami - myślą, słowem, kciukami i modlitwą...
Ostatnia edycja: