reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Czesc Laski
Aniolek Ty sie ciesz, ze masz spokojne dziecko...

no ale jaki Wojtas ma byc, jak ma rodzicow z galopujacym ADHD... daje mi niezle popalic od wczoraj, najlepiej mu sie spi u mnie na rekach, miauczy i skrzeczy z lozeczka, tyle ze zdazylam pieluszki wrzucic do pralki...i aze dziwne, bo zdazylam zjesc sniadanie...chwilowo jest cisza i sie zastanawiam, czy nie wrzucic pierogow do wody, najwyzej zjem pozniej na zimno, ale juz przynajmniej ugotowane beda...a co najlepsze - jak tylko przyjedzie moja mama, tesciowa albo szwagierka - mlody spi az milo i wszyscy mowia, jakie to ja spokojne dziecko mam...chyba bede musiala miec gosci na okraglo....

reklama
sprzataj,sprzataj Kochana bo niebawem nie bedziesz miala czasu zeby sobie wlasne majtki uprac:tak::tak::tak::tak:
:-):-):-):-):-D:-D:-D:-D to się uśmiałam :-D:-D:-D

a z tymi podłogami to nie przesadzajie, bo wam tak wejdzie w krew że jak się dzidzia pojawi, to jak nie wymyjecie, to będziecie chodzić złe;-):-)
jak tak czasem mam, że musze mieć wszystko ładnie posprzątane, wiem że przesadzam, no ale taki typ człowieka.
Wow, a ja kolejna chwila wytchnienia, zrobiłam obiad, który już 3 raz wylądował w mikrofali, bo młody siedzi na ogródku, i śpi - powiedzmy, gospodarz kosi trawę, i jak tylko przestanie to ryk, więc mu powiedziałm żeby kosił do oporu ;-)

skunkanka z czasem i przy gosciach przestanie byc grzeczny:-)i pokarze prawdziwe oblicze, tak bylo u kolezanki ona narzekala ze Oskar taki niegrzeczny a jak przychodzilam to on spal dopiero jak skonczyl 2 miesiace pokazal na co go stac:-D

jak narazie wiecej czasu poswiecam Julce jak mlodemu bo niechce aby poczula sie odepchnieta a mlody caly cas spi a jak niespi to tez jest grzeczny ze niemusze z nim siedziec to mam duzo czasu dla cory i sama dla siebie.
Jak narazie to sa dwie rzeczy ktore mnie u mlodego niepokoja strasznie ulewa i robi kupki ze sluzem wiec musze zrobic papa nabialowi a tak kocham mleczko.

Dziewczy,y dostałam informację,że wyniki badań przesiewowych noworodków na mukowiscydozę Anulki są złe:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
Musimy powtórzyć jutro.Poprzednia próbka już jest w zakładzie genetyki.
Błagam,pomódlcie się czy coś...................

O Boże Gabi - kiedy te koszmary się skończą? :baffled:. Oczywiście, że będziemy się modlić o Anulkę i mam nadzieję, że to jakaś pomyłka:tak:. Trzymaj się kochana!

reklama
Do góry