reklama
marys16
Fanka BB :)
Witajcie kochane :-)
Będę bacznie przyglądać się waszym zawodom Zobaczmy która pierwsza.
Aha83 a może u cibie ten drugo termin co ci holender wyliczył jest bardziej proawdziwy co ? Moze miałas nie regularne cykle albo poprostu pózne jajeczkowanie ?
No bo już tak dumam i dumam i przecież to cały tydzień po terminie u ciebie wiec może jednak ten holender się nie mylił.
Ja jestem nie przytomna. Nie zdążyłam się położyć zanim mały się obudził i potem miałam :--( Po jedzonku przywianku doszedł do wniosku ze czas jest poleżeć i się popatrzeć i zasnął o 1 Wstał o 3 zjadł i po marudzi 30 min i znów zasnął i wstał o 5!!! I znów zjadł po marudził i wstał o 8. I ledwo siedzę. Żeby tak wszystkie te godzinki pospać nie przerwanie, to bym chodź troszkę się wyspała. Ale ja się budzisz co max 2h i śpisz jak strusia bo tylko nasłu****esz czy już się obudził, czy jeszcze masz 5 min. A teraz zasnął po 2 godzinkach czuwania śpi. Ciekawe na jak długo
Trzymam dalej kciuki za te bociany. :-)
Aha83 a może u cibie ten drugo termin co ci holender wyliczył jest bardziej proawdziwy co ? Moze miałas nie regularne cykle albo poprostu pózne jajeczkowanie ?
No bo już tak dumam i dumam i przecież to cały tydzień po terminie u ciebie wiec może jednak ten holender się nie mylił.
Ja jestem nie przytomna. Nie zdążyłam się położyć zanim mały się obudził i potem miałam :--( Po jedzonku przywianku doszedł do wniosku ze czas jest poleżeć i się popatrzeć i zasnął o 1 Wstał o 3 zjadł i po marudzi 30 min i znów zasnął i wstał o 5!!! I znów zjadł po marudził i wstał o 8. I ledwo siedzę. Żeby tak wszystkie te godzinki pospać nie przerwanie, to bym chodź troszkę się wyspała. Ale ja się budzisz co max 2h i śpisz jak strusia bo tylko nasłu****esz czy już się obudził, czy jeszcze masz 5 min. A teraz zasnął po 2 godzinkach czuwania śpi. Ciekawe na jak długo
Ja najpierw pomniejszam sobie zapisuje na kompie w jakimś folderze i potem jak pisze do was odpowiedzi to na dole pod okienkiem co się pisze :-) jest "zarządzaj załącznikami" klikam wybieram folder zdjęcie i zatwierdzam. Inaczej nie umiem :-)Dziewczyny, proszę Was jeszcze raz, napiszcie w takiej "wersji dla debili" jak najłatwiej wklejacie fotki z kompa np do postów? Ciąża pogorszyła mi pamięć, wiem, że już to robiłam, ale... zapomniałam jak
Trzymam dalej kciuki za te bociany. :-)
diabliczka83
Jestem Mamą!!!
Żeby mi ta nauka do egzaminu szła tak chętnie, jak podczytywanie co u was... ;-)
W dodatku pochwaiłam się swoim brakiem dolegliwości, to chociaż zgaga mnie dopadła
Spróbuję sposobu Marys na wklejenie fotki, jak się nie uda, wybaczcie. Jeśli się udało, częstujcie się ;-)
W dodatku pochwaiłam się swoim brakiem dolegliwości, to chociaż zgaga mnie dopadła
Spróbuję sposobu Marys na wklejenie fotki, jak się nie uda, wybaczcie. Jeśli się udało, częstujcie się ;-)
Załączniki
aha83
kwietniówka '09
Witajcie kochane :-)
Marys no niby mozna byloby tak pomyslec..... ale oni mi wszystko pozmieniali jakies dobre ponad miesiac temu na termin 14 ... i sami zaczeli sie do tego terminu stosowac, bo wszystko wskazuje na ten termin jesli patrzy sie na rozwoj maluszka i wszystkie inne zmiany. I ustalili ze jesli do 28 nie urodze, to bede miala wywolywany porod, wiec tamten termin , że tak powiem już nie istnieje
Oni taki odlegly mi wyliczyli z pomiarow malego na poczatku ciazy ... a oni z tego co polozna mowila.. maja troszke inne skale co do wilekosci dzidzi, bo ogolnie oni sa wieksi ,wyzsi ... a poza tym w PL tesciu mi robil USG i pokazalo na 16 kwietnia, wiec wszystko blizej daty z miesiaczki. No nic czekam cierpliwie
LEce do poloznej ,do pozniej
marys16
Aha no tak Ja zapomniałam ze każdy kraj ma swoje skale. Mi tez w Polsce wychodził termin z rozmiarów maluszka na 22 kwietnia z miesiączki na 29 kwietnia, a na USG we Francji Marcel był duży na ich skale i nawet 9 kwiecień przewidywali. Bo wszystkie dzieci francuski w porównaniu z polskimi to taki troszkę małe. A mój bystrzacha chciał się dopasować do " norm kraju w którym się rodzi" i wyszedł 7 kwietnia. A co!!
To trzymam kciuki. Może położna tak zerkając coś naruszy i już się zacznie dziać. Życzę ci tego ;-)
diabliczka83 i co udało się Ja bym zżarła troszkę tego tortu!!!
Pięknie wyglądasz! Ciąża bardzo ci służy!
To trzymam kciuki. Może położna tak zerkając coś naruszy i już się zacznie dziać. Życzę ci tego ;-)
diabliczka83 i co udało się Ja bym zżarła troszkę tego tortu!!!
Pięknie wyglądasz! Ciąża bardzo ci służy!
Ostatnia edycja:
zuziunia
Kurde przyszła doktorka do mojej Zuzi ale sama nie wie czy to szkarlatyna bo narazie jest tylko wysypka, wiec czekamy na jakis drugi objaw (goraczka albo ból gardła- czyli niechęć do cyca) oby go nie było
zajrzyjcie na wieści z porodówek;-)
zajrzyjcie na wieści z porodówek;-)
marys16
zuziunia oby to tylko była wysypka. Niech się żaden 2 objaw nie pojawia. Życzę wam tego.
Widziałam wieści od Osy :-) Super że dobrze się czują i mała chętna do cycusi. Czekam teraz dziewczyny na jakieś niespodzianki :-)
Widziałam wieści od Osy :-) Super że dobrze się czują i mała chętna do cycusi. Czekam teraz dziewczyny na jakieś niespodzianki :-)
aha83
kwietniówka '09
hejka !!
Ja już po wizycie i wygląda to tak................ że wszystko jest hehe gotowe, mały już jest strasznie nisko tylko teraz czekać na skurcze, więc czekam;-);-);-) Poza tym to wszystko ok.
Idę coś zjeść , bo w brzuszku burczy
Do później!!!!
Ja już po wizycie i wygląda to tak................ że wszystko jest hehe gotowe, mały już jest strasznie nisko tylko teraz czekać na skurcze, więc czekam;-);-);-) Poza tym to wszystko ok.
Idę coś zjeść , bo w brzuszku burczy
Do później!!!!
reklama
Ja po ktg, w ciągu 20 min miałam 3 skurcze, których nie czułam, babki mówiły, że jeszcze troche będę w dwupaku, bo brzuch wysoko, jutro wizyta więc zobaczymy co powie gin
Aha super, że wszystko ok, smacznego
Super, że osa ma już maluszka, no dziewczynki, która następna, bo jakiś zastój u nas...
Aha super, że wszystko ok, smacznego
Super, że osa ma już maluszka, no dziewczynki, która następna, bo jakiś zastój u nas...
Podziel się: