reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Nic mi się nie chce!!!:baffled:
Udało się ściągnąć te materiały na egzamin, teraz wypadałoby usiąść i się pouczyć.
Tanio kupię trochę chęci..... :sorry:

Nudności i inne dolegliwości minęły, tylko najchętniej leżałabym i nic nie robiła. Czyli pewnie to jeszcze nie TEN moment... :-(

reklama
Gabi, jedz sobie ten kisielek na zdrowie.
Mnie moja starsza latorośl co jakiś czas częstuje czymś pysznym i niewskazanym.... "no mama dlaczego nie chcesz????" - więc mam już za sobą grzechy w postaci gryza wafelka i m&m'sa - młodsze póki co nie reaguje :-)

Aaaa, bluebell może browarka spróbuj :-) to działa rozluźniająco a przy okazji mlekopędnie.

Ostatnia edycja:
skunkanka hihi :-);-)

a ja udany dzionek i dalej 2w1 idzie z mnie ogromna ilosc sluzu tylko... teraz po spacerku z mężem na chwilkę sie położyłam i sobie mysle kiedy ta moja córa sie zlitujew i wyjdzie...

Gabi kisiel pewnie. Ja ostatnio wcinalam sernik, taki na biszkoptach i baaardzo lajtowy. Poza tym ryz na mleku z cyklu slodka chwila i mus z owocow lesnych. I zgrzeszylam dwoma biszkoptami z cukrem z lidla:-) a potem marudze, ze gruba jestem:zawstydzona/y:;-)

Browarek? Ale zwykly czy Karmi na laktacje?

hejka !!!!

ja też dalej 2w1 i nic się nie zapowiada na zmiany!!!!!! powoli znowu w dołek wpadam, ale może jutro będzie lepiej. :sorry:

dziewczyny na laktację to herbata z mlekiem słyszałam :tak::tak::tak:

Pozdrawiam i do juterka!!!! Bo brak weny dzisiejszego dnia na pisanie!!!!!

dziewczyny na laktację to herbata z mlekiem słyszałam :tak::tak::tak:

Herbatę z mlekiem - bawarkę naszym mamom na laktację w szpitalach podawano...i podobno w ogóle nie działała ;). Podobnie z Karmi - ten mit obaliła mi pielęgniarka laktacyjna. Najlepiej pić dużo wody niegazowanej i wspomagać się herbatką na laktację Hippa lub Herbapolu (- ta tańsza) no i jak Gabi pisała, częste przystawianie malucha. Mnie dopadł w 3 tyg. kryzys laktacyjny. 2 dni z łóżku z młodą przy cycu zdziałały cuda.Mleko znów płynie. Grunt to spokój, minimalizowanie stresu. Ja się nie opitalam - odmawiam gości, jak coś nie tak - jak mała marudna, jak ja marudna;) Dzwonią, pytają, a ja grzecznie odpowiadam, że w swoim czasie.

Ostatnia edycja:
Hej piękne!
Ja dziś po kościółku i imieninkach bratowej. Skusiłam się nawet na 2 kawałki ciasta - 3 bit - polecam! Na szczęście cukier w normie :tak:. Z:tak: moim M znowu w spięciu, ale to już chyba norma - nie będę was tym zanudzać!
Chcę już rodzić! Pomocy!
Co do karmienia, to nie martwcie się - wszystko się unormuje, ale najważniejszy jest spokój i będzie jak trzeba:tak:
Lecę na samotny wieczorek :zawstydzona/y: ale już tak chyba będzie. Dobrej Nocki - do lepszego jutra

Ja już mówię dobranoc! Kolorowych snów!!!

Samopoczucie się poprawiło (znaczy jeśli chodzi o objawy przedporodowe to cisza, nic nie boli, nie muli, rozeszło się po kątach:sorry:) a jak mi się nic nie chciało, tak dalej nic się nie chce.
Jak któraś ma za duzo energii, to ja nadal chętna na trochę ;-) I na boćka ;-)

Śpijcie dobrze! Do jutra!!!

reklama
czesc laseczki
ja tylko na chwile bo Zuza nam daje popalic ostatnio.:baffled:

Widziałam dzisiaj bociana - która chce rodzić???

pozdrawiam was wszystkie- rozpakowane i nierozpakowane:-):-):-):-)

Do góry