reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

klucha spoko nikogo nie uraziłaś i pewnie masz rację z tymi postami jeden za drugim. Ja nowicjuszka tu jestem więc się pewnie nie znasz.
Dzisiaj dzień imprezowy :)))
Byłam z Młodym u teściówki żeby mi zęby przejrzała czy nic nie trzeba podreperować ale jest wszystko ok na szczęście. Wogóle to się czuję dzisiaj jak młody bóg, latam i latam ale teściówka powiedziała, że to pewnie cisza przed burzą. Zamierzam jeszcze imprezkę urodzinową u koleżanki zaliczyć. Miałam nie jechać bo mój M w Anglii a koleżanka mieszka kawełk drogi stąd ale postanowiłam zaszaleć. Właśnie się wyprysznicowałam, zaraz ułożę włoski strzelę makijaż, zabieram Młodego i jedziemy :tak::-):-D A co tam!!!

reklama
pewnie korzystaj puki mozesz,:tak: u mnie w domu dzis podwujna impreza urodzinowa i chyba sobie pozwole na szklaneczke piwa moze to wypedzi moje malenstwo:-D
jak na razie wysprzatalam chate i nawwet drzwi wejsciowe wyszorowalam bo z bialych szare sie zrobily:tak:

cześć popołudniowo!

witam wszystkie mamusie, którym się udało szczęśliwie wrócić ze szpitali z maluszkami. Ależ Wam zazdroszczę :-D:-D:-D
u mnie dzisiaj humorek git, domek już posprzątany, obiadek (smażone boczniaki) wciągnięty.
Nawet nam się udało iść do sklepu z łóżeczkiem, śruby dostane, mebelek złożony :-) potem odebraliśmy wózek z reklamacji i bryczka już jest absolutnie na chodzie.:-D jak będę mieć chwilę, to wrzucę fotki.
A że miałam dużo energii, to jeszcze zwiedziliśmy kilka sklepów meblowych, bo jestem w fazie wirtualnego meblowania mieszkanka, które właśnie kupiliśmy.:happy:

gęstsze upławy to ja mam od jakiegoś miesiąca, takie żółto-zielonkawe. Ale badania robiłam, żadna infekcja nie wchodzi w grę i gin ostatnio mówił, że to nic takiego. Postanowiłam mu uwierzyć, no bo co mi innego zostało?

Jakby któraś widziała boćka lecącego na południe, to dawajcie znać. W sumie mógłby już przyjść :tak:

Hejka!!!!

Ja też już mam mieszkanko wysprzątane, zakupy zrobione no i po wczorajszych gadaniach o pizzy - PIZZA ZAMÓWIONA - będzie o 19 :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Spacerek też mam zaliczony, jeszcze chyba przejdę się do sklepu po cole, jak szleć to szaleć hehehehe.

Nesa to super , że łóżeczko i wózeczek już gotowe czekają :happy::happy:

Ja też takie upławy o których mówisz mam już gdzieś od miesiąca.... one świadczą "chyba" o skracającej się szyjce, jak dobrze zrozumiałam położną ;-);-)

Klucha i angela udanych imprezek!!!!

Szwedka ja już po terminie i jakoś ta moja niecierpliwość powoli w strach się zamienia huummm :eek::eek::eek:czyli jak na babe w ciąży przystało sama nie wie czego chce :szok::szok:, najpierw żeby szybciej się dzidzia urodziła, potem że może jeszcze troszkę posiedzieć hehehehe

Ale ja chyba mimo strachu bardziej za wyprowadzka synka jestem :tak::tak::tak::tak:

Oki zmykam jeszcze na krótki spacerek po cole i arbuza!!!! Narka

Ja też już po zakupach, sprzątaniu domu, sadzeniu kwiatka. Zjadłam już kebaba na ostro:rofl2: Ostatni mój posiłek, bo jutro rano wizyta w szpitalu...
aha83 widzę po twoim suwaczku, że miałyśmy ten sam termin;-) Coś te nasze chłopy się nie spieszą na świat:baffled:

a my z olkiem i m. jutro na rodzinny obiadek sie wybieramy, gdzies do lokalu:tak: strasznie sie ciesze bo to nasz ostatni wypad tylko we trojke, a ja do szpitala ide w poniedzialek na 8.00 rano mam byc. to juz tak blisko i zaczynam sie denerwowac:szok::szok::szok::szok:

witam sie popoludniowo :)
dzisiaj znow sloneczko swieci, taka na przemian ta pogoda u mnie, jeden dzien slonce, drugi deszcz:baffled: dzisiaj bylam na zakupach, ale za duzo nie kupilam bo w drodze poklocilam sie z M i sie rozeszlismy no i nie mial kto mi wanienki niesc wiec jej nie kupilam:baffled: dopiero teraz mnie przeprosil i jest ok tylko na zakupy juz za pozno:sorry:moze jutro nam sie uda wybrac, choc jutro chcialam w koncu wybrac sie do centrum Londynu bo to ostatnia okazja przed narodzinami:sorry: jeszcze zobacze:tak:

klucha angela udanych imprezek :-)

Ja dziś zalatana, nareszcie mam chwilkę by odsapnać... Ale za 40 min idę z K i znajomymi na..... PIZZĘ :-p:-p:-p hmmm i tak jak aha jeszcze poszaleję z cola :tak:

Takie oczekiwanie na poród, na jakieś oznaki, że coś się zaczyna jest strasznie męczące... ehhh jak tak dalej pójdzie to chyba oszaleje...

Pozdrawiam i miłego wieczorku

Udanych imprez dziewczyny. Trzeba korzystać póki jeszcze można, potem będziemy uziemione.
U nas też dziś pięknie było. Ja na nogach od 6 rano i miałam pracowity dzionek.Zamroziłam kilka obiadków, uzupełniłam dokumenty firmy męża, bo robię za księgową, zrobiłam duże zakupy i przytargałam do domu i 2 razy pranie zaliczyłam.
Poza tym byłam 2,5 godziny na spacerze z córcią do południa i 3 godziny po południu do 19 wieczorem. I ta mała zaraza wracała do domu z płaczem, bo jeszcze jej było mało:-D a ja teraz ledwo chodzę.:tak:
Dzieci są niezniszczalne:rofl2::-)

reklama
Dziewczyny z tą pizzą to bez serca jesteście!!!! Litościiiiiii u mnie jak ostatnio jedli to ja tylko patrzyłam,patrzyłam iii patrzyłam i jak już się napatrzyłam to zjadłam kawałeczek... ciasta z brzegu:zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-( i maiłam wyrzut sumienia:sorry:

Życzę udanej nocki i nalotu z desantem bocianów w Irlandii,Angli,Holandii i Polsce ............. jak pominęłam jakieś państwo to proszę wpisać w wykropkowane miejsce.

Do góry