reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Cześć!

Kochaniutkie w sobotę zabrali mi neta i nie maiałam nawet jak się odezwać!
Zabieram się za nadrabianie, jestem strasznie ciekawa co u was!!! Ja nadal 2in1 i brak objaw porodu....

reklama
Cześć dziewczyny!
Madzia i Kamilko - super, że już w domku.
U mnie dzień zapowiadał się cudownie i o mały włos tak by było, ale ...
Pojechaliśmy do mojej babci i było świetnie, Emi biegała po ogromnym babcinym sadzie, gdy mój M znudzony spytał, czy już wracamy - ja oczywiście, że jeszcze nie, bo piękna pogoda i niech mała się wybiega - z jego strony nastąpił wielki foch. Nie miał już ochoty ani jeść, ani pić i co mnie najbardziej wkurzało wszyscy nad nim nadskakiwali:baffled:. Nie odzywał się do mnie w ogóle, a po powrocie powiedział, że złoży pozew o rozwód - i bardzo dobrze - pomyślałam - jeżeli to imbecyl, to niech idzie na ch.. Jeszcze pewnie będzie się tłumaczył ze swojego zachowania, ale mnie to nie rusza - niech składa pozew i ponosi koszta mi to rybka - choć w sercu przykro:-(
A tak ogólnie, to zaczymam mieć bolesne skurcze i jutro mam wizytę - ciekawe co powie doktor na moje opuchlizny - chciałabym w tym tygodniu urodzić:zawstydzona/y:

Witajcie "najnowsze" Mamusie!
Fajnie, że wypuścili Was chociaż na drugi dzień świąt :happy:
Życzę samych radosnych chwil z Waszymi maluszkami i szybkiego powrotu do formy.
A nadrabiać nie musicie ;-)- kto się jeszcze rozpakował, doczytacie na odpowiednim wątku, a my -dwupaki puchniemy i nie możemy doczekać się rozpakowania i zgubienia paru kilogramów ;-)

Witajcie "najnowsze" Mamusie!
Fajnie, że wypuścili Was chociaż na drugi dzień świąt :happy:
Życzę samych radosnych chwil z Waszymi maluszkami i szybkiego powrotu do formy.
A nadrabiać nie musicie ;-)- kto się jeszcze rozpakował, doczytacie na odpowiednim wątku, a my -dwupaki puchniemy i nie możemy doczekać się rozpakowania i zgubienia paru kilogramów ;-)

Oj tak zazdroszcze Mamusiom ;) Ja moze moze jutro mojego malego zobacze jesli beda wywolywac... jestem poddenerwowana przed wizyta w szpitalu...;p
mecze sie z bolami miesiaczkowymi od 1 kwietnia, bolami pachwin, opuchlizna... mam rozwarcie 2cm juz od 2 tyg maly opuszczony wszystko gotowe i nic.. ;)

Jaaaaaaaaa bym chciala tez juz ten brzuszek zgubic ;)

oj a ja sie obrzarlam frytkami ble tak sie czuje
witajcie juz rozpakowane mamy
jutro z ranca do lekarza lece wiec z mojego dnia to by bylo tyle i mykam do luzia, wrocilismy od znajomych i nie mogli uwierzyc jak bardzo moja niunia bryka w brzuchu bo caly czas mi sie zmienial krztalt, an iby malo miejsca tam ma.
buziaki kochane do jutra

hej hej:-):-):-):-):-)
melduje sie z powrotem!!!!dzis wrocilismy ze szpitala,maly jest cudem:-D nie mam jak Was poczytac ale mysle ze nadrobie bo synek spi w dzien caaaly czas.Ale mi brakowalo bb:tak:
zaraz lece zobaczyc ile juz rozpakowanych

Ja też witam się jeszcze w dupaku. Gratuluje nowym mamom i baaaaardzo zazdroszczę:tak:. Też chciałabym urodzić w tym tygodniu ale nic na to nie wskazuje:no:.
My też zaliczyliśmy rodzinkę wczoraj i dziś a jutro wizyta u lekarza.Zobaczymy co powie, po cichu liczę na informacje że to już:laugh2: ale tak naprawdę to w to n ie wierzę. No cóż nadzieja matką głupich.:-D
Trochę Was poczytam, choć i tek pewnie nie nadrobię a potem zmykam spać.
PA,PA

Witam Was kochane po kilkudniowej nieobecnosci:-)
My juz w domku od 3 godz.Maly wlasnie spi wiec mam chwile czasu zeby zajrzec.
Niestety nie nadrobie Was i mam nadzieje,ze wybaczycie:happy:
Jak narazie malutki spi prawie caly czas.Jest cudowny i taki sliczniutki!!!!!!
Jak bede miala czas to opisze co i jak...
Zycze Wam przyjemnie spedzonego drugiego Dnia Swiat:happy:
Pozdrawiamy:-)

Madzia witajcie!!!!! Super , że już w domku :-):-)

Dzwonilam do poloznej podobno mnie przyjma zrobia ktg i usg i zdecyduja czy do domku czy mi wywolaja... strasznie sie boje tego wywolywania... moga byc komplikacje z malym i podobno strasznie boli... ech.. ale co zrobic...:(

ja sie moge pomeczyc wazne zeby malz bzl zdrowy:tak:

Jade rano wiec jak sie nie odezwe jutro znaczy ze wywoluja :tak:

Madziunia witaj u nas na forum i trzymam kciuki za jutro!!!:happy:

Witajcie kochane!
Nie nadrabiam narazie, szpital mnie wykończył:baffled: postaram się jak najszybciej do was wrócić, dzidziuś jest kochany, wróciliśmy dzisiaj do domku, mam nadzieję, że już tu zostaniemy :tak:
Pozdrowionka dla mamusiek i dwupakow, brakowało mi was:tak:

Kamile witamy, witamy!!! :tak::tak:

Nie odzywał się do mnie w ogóle, a po powrocie powiedział, że złoży pozew o rozwód - i bardzo dobrze - pomyślałam - jeżeli to imbecyl, to niech idzie na ch.. Jeszcze pewnie będzie się tłumaczył ze swojego zachowania, ale mnie to nie rusza - niech składa pozew i ponosi koszta mi to rybka - choć w sercu przykro:-(
A tak ogólnie, to zaczymam mieć bolesne skurcze i jutro mam wizytę - ciekawe co powie doktor na moje opuchlizny - chciałabym w tym tygodniu urodzić:zawstydzona/y:

Szwedka kciuki trzymam za wizytę i za tego twojego M. żeby się może troszkę opamiętał i nie rzucał słów na wiatr, dupek jeden ... jeszcze ma czelnosc cię denerwować...
za dogadanie się wasze też trzymam kciuki :tak::tak:

hej hej:-):-):-):-):-)
melduje sie z powrotem!!!!dzis wrocilismy ze szpitala,maly jest cudem:-D nie mam jak Was poczytac ale mysle ze nadrobie bo synek spi w dzien caaaly czas.Ale mi brakowalo bb:tak:
zaraz lece zobaczyc ile juz rozpakowanych

Bluebell witam!!!!!

U mnie dzionek minął spokojnie, światecznie , słonecznie .... byli u nas znajomi i tyle chyba. Jutro mam termin porodu i wizytęu położnej :tak::tak: zobaczymy co mi powie... :eek::eek:

Kochane do juterka, dobranoc

Ps. mój mnie goni, bo chce oglądać Soprano, a że ja mu ściagam i mam na kompie swoim to muszę kończyć :-p:-p:-p

reklama
Hejka Laseczki!!!!

Ja pożegnałam Was wczoraj i ja witam!!!!! :-):-)

Miałam dziś mieć wizytę u położnej , ale właśnie dzwoniła, że ma poród, wieć dziś niegdzie się nie wybieram.
Hummm dziś ja miałam rodzić ..... :crazy::crazy: któraś z ciężarówek mojej położnej "ukradła mi termin " :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

No nic kochane powodzonka na wizytach dziś i narka :happy::happy:

Do góry