reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Po pierwsze dobrze, że się wygadałaś - bo na pewno dużo lepiej się czujesz... a co do łydek to nie chcę straszyć ale moja wspomina właśnie takie skurcze tuż przed wybraniem się na porodówkę...

Mnie łydki męczą od połowy ciąży :eek:
Czasem to aż się drę w śrdku nocy, że mnie boli :no:
Ale od kilku dni bóle słabną.....

W nocy miałam znów skurcze przepowiadające, ale na przepowiedniach się skończyło, dalej jestem w dwupaku :/

reklama
Mnie łydki męczą od połowy ciąży :eek:
Czasem to aż się drę w śrdku nocy, że mnie boli :no:
Ale od kilku dni bóle słabną.....

W nocy miałam znów skurcze przepowiadające, ale na przepowiedniach się skończyło, dalej jestem w dwupaku :/

Mi chodziło o skurcze które się pojawiły tylko pod koniec... jak są skurcze w trakcie całej ciąży to bodajże niedobór magnezu... ja go miałam w dużej dawce w witaminach i udało mi się uniknąć tej nieprzyjemnej dolegliwości...

Cześć dziewczyny.
U nas piękna pogoda, byłam z małą na dugodzinnym spacerku, teraz Madzia śpi a ja nareszcie mam czas w dzień usiąść przy kompie. Teściowa ma już dziś wolne, więc odpadł mi obiad i od rana się obijam, mąż w delegacji,wróci wieczorem.:-)
Wszystko byłoby ok gdyby nie mój katar i gardło.Dalej paskudnie się czuję, mam tylko nadzieję że córcia się nie zarazi:no::no::no:
Coś mnie od rana brzuch boli jak na okres, ale skurczy nie mam więc myślę że to jeszcze nie to:eek:
Chyba wezmę się za prasowanie albo za cokolwiek, bo zaczynam się nudzić;-)
Wpadnę później. Trzymajcie się, albo rozpakowujcie, jak która woli.

Mi chodziło o skurcze które się pojawiły tylko pod koniec... jak są skurcze w trakcie całej ciąży to bodajże niedobór magnezu... ja go miałam w dużej dawce w witaminach i udało mi się uniknąć tej nieprzyjemnej dolegliwości...

skurcze przepowiadajace znow sie pojawily i u mnie a co do magnezu mimo sporej dawki w witaminach mnie dopadaja czasem.

kaska mnie juz jakis czas brzuch boli jak na okres ale nie wiem o co dokladnie chodzi pewnie nadal macica sie powiekrza teraz coraz bardziej

diabliczka83 głowa do góry każdy może mieć zły dzień, ale pamiętaj, że po deszczu zawsze wyjdzie słońce:-):-):-):-) i dużo odpoczywaj jak brzuszek się Tobie napina, a na poprawę samopoczucia i na otarcie łez polecam DUŻE LODY WANILIOWE - smacznego:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
No to był właśnie taki zły dzień. Na szczęście niezbyt często zdarza sie aż tyle przykrych rzeczy naraz. Dziś pół dnia przeleżałam i jest lepiej :happy: Ale z rady o lodach skorzystam napewno :happy:

Po pierwsze dobrze, że się wygadałaś - bo na pewno dużo lepiej się czujesz... a co do łydek to nie chcę straszyć ale moja wspomina właśnie takie skurcze tuż przed wybraniem się na porodówkę...
To prawda, wygadanie się pomogło bardzo :happy: Dobrze, że mam Was :happy:
A co do łydek, to nawet mnie nie strasz... :szok:

A ja już po prysznicu u Rodziców. W domu nadal brak wody... M wrócił z pracy i właśnie studiuje przygotowaną przeze mnie listę zakupów światecznych. Ma jakąś nieciekawą minkę... :sorry:

Do później!

Witam,
Już drugi dzień skurcze przepowiadające i czyści mnie nie miłosiernie od 3 dni. Jedno mnie tylko martwi bo w nocy bardzo bolał mnie brzuch tak jak by ktoś co chwile igły wbijał i nie wiem czy to tak może być :baffled: mam jeszcze pytanie czy przy skurczach też wam tak mocno serce kołacze i robi wam się nagle gorąco?

Witam,
Już drugi dzień skurcze przepowiadające i czyści mnie nie miłosiernie od 3 dni. Jedno mnie tylko martwi bo w nocy bardzo bolał mnie brzuch tak jak by ktoś co chwile igły wbijał i nie wiem czy to tak może być :baffled: mam jeszcze pytanie czy przy skurczach też wam tak mocno serce kołacze i robi wam się nagle gorąco?
Ja też od wczoraj mam biegunkę.A przy skurczach owszem czasem mam uderzenia gorąca.
Właśnie rozmawiałam ze znajomą pielęgniarką i powiedziała że uderzenia gorąca, kołatanie serca, ogólne rozbicie a do tego biegunka to mogą być zwiastuny porodu.;-)

dziewczyny ja czuje sie potwornie, nie zrobilam nic z tego co zaplanowalam na dzien dzisiejszy. w lazience burdel niemilosierny:szok::szok::szok: wlasnie odstawilam olka do mamy i klade sie. nawet mala w brzuchu jakas spokojna sie zrobila. wszystko mnie boli, a glowe to chyba mi rozsadzi:szok::szok::szok: nawet nie mam sily pisac...

Witam,

Moja gina też mnie uprzedzała, że rozwolnienie, rozbicie, kołatanie serca, uderzenia gorąca i ogólny niepokój mogą należeć do objawów przepowiadających poród:-):-):-):-):-):-). Powodzenia

reklama
Do góry