reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Cześć!

Troszkę mam do nadrobienia.... Ale nie wiem czy dam radę wszystko, bo niedługo muszę się zbierać i odebrać chrześniaka z przedszkola.
Mój dół dziś znacznie mniejszy... Odwiedziła mnie koleżanka i lepiej mi się zrobiło.

Miłego dzionka kwietniówki

reklama
Ja dzisiaj miałam tyle rzeczy zrobić a od rana nie mam na nic siły. Zrobiłam trochę zakupów, miałam jeszcze rożek kupić ale chyba jednak wogóle zrezygnuję z tego rożka?!! Co Wy na to? Macie na wyposażeniu rożek?

angela ja mam jeden rożek dla synka, ale sama nie wiem czy jest on taki niezbędny. :confused::confused:
Wydaje mi się , że długo z niego nie pokorzystam, bo już jest cieplutko i będzie coraz cieplej.

Ale prawdę mówiąc, ja się na tym nie znam, bo to dopiero moje pierwsze dziecko ;-);-)

nadii
to dobrze, że humorek lepszy już masz :happy:

sylwia ale smaka mi narobiłaś arbuzikiem... dobrze , że mam jeszcze w lodówce,:-) bo musiałabym grzać do sklepu :tak::tak:

dziewczynki, mam propozycję na nowy wątek :-), proponowałam na wątku powiększamy się, ale chyba tu nas więcej wchodzi, więc czekam na opinie, żeby jak co nie tworzyć kolejnego wątku, proponuję temat pomniejszamy się, gdzie będziemy zamieszczać postępy w zrzucaniu wagi, czekam na opinie co wy na to.

Super sprawa!!! będzie miło pisać o tym jak ucieka mi te 14 kg, które doszły w czasie ciąży:-):-):-):-):-)

Cześć!!!
Dopiero weszłam. Postaram się nadrobić co od wczoraj u Was i coś więcej napisać.
Mam nadzieję, że dam radę, chociaż fatalnie się dzisiaj czuję, ledwo się ruszam - przemęczenie robi swoje. :-( Przeprowadzka jeszcze w toku, worów z rzeczami nie ubywa,za to mi sił tak; co chwila jakaś awaria w mieszkaniu wychodzi :-(
Zamiast cieszyć się i zapamiętywać ostatnie dni w dwupaku...

Moja mała dziś wstała i strasznie bolało ją podczas robienia siusiu. Dałam jej furagin i wit C - jeszcze brakowało pęcherza chorego i kurcze, to takie bolesne:zawstydzona/y:. Może znacie coś dobrego, bez recepty lub jakieś domowe sposoby?

Bez recepty to UROSEPT ziołowe tabletki i gorąca kąpiel na rozgrzanie przed spaniem, mnie osobiście pomogło jak miałam niedawno zmiany w moczu.

reklama
czesc dwupaczki i jednopaczki!
jestem totalnie bez zycia dzisiaj.Zaraz mam zamiar sie tak najesc ze padne i pojde spac.Nie chialo mi sie nic wymyslac do zarcia wiec dzis spagetti i kurczak na kolacje.Noc minela spokojnie oprocz strasznego bolu glowy ale paracetamol polmogl i zasnelam.I bylobu ok gdyby nie moj walniety sasiad ktory od 7 wiercil wiertarka tak jakby stal w drugim pokoju:eek:
Dolaczam do grona "bezobjawowych" nawet bociany mi na parapet nie sra.....:no: Wyluzowalam z tematu rodzenia na maxa.Pomyslalam ze juz od zawsze jestem w ciazy i juz nic tego nie zmieni:no: Przeciez zaszlam w lipcu zeszzlego roku a tu juz kolejne lato nadeszlo....:confused2:
Didi ja nie czaje tych sposobow na dlon:eek::nerd: bo jak sie upre to nawet stopa by sie tam zmiescila:tak: ale generalnie jest baaardzo wysoko
dobra ide nastawiac makaron

Do góry