reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

o jejku jakie to wszytsko jest skomplikowane,
napisałam smsa do przyjacióeczki mojego m że jak nie przyszłą do ja do nich jutro przyjde pogadać a ona nic sie nie odzwała tylko napisała do mojego m ze chce do niej przyjsć i sie żali:angry: wiem ze ona teraz sie boi bo może stracić coś sie popsuj w jej małżeństwie ale ja nie chce jej zrobić na złość, chciałam żeby mi wyjasniło pare rzeczy może ja źle myśle i jestem w blędzie i miała szanse to wyjaśnić a ona to zlała wiec ok załatwie to inaczej...
nie chce jej burzyć życia bo jest zoną mojego kuzyna u którego rodziców mieszkałam 14lat i z nim zreszta też i traktuje go jak brata a 18.04 oni bedą starostami na weselu u kuzyna siostry wiec jestem w kropce bo tak naprawde nie wiem co robić, a on jest bardzo wrażliwy i nie chce miec go na sumieniu ale znowu nie moge tego tak zostawić...:baffled::baffled::baffled:Gabi kochana trzymaj sie!!!!!!!!

nie cackaj się tylko wyjasniaj sytuacje póki nie jest za późno. Lada moment przyjdzie dzidzia na świat i Ty powinnas miec spokojną głowe
Ja nigdy nie byłam w takiej sytuacji (odpukać), nie jestem za przemocą (tym bardziej wśród kobiet) ale jakby mi któraś bruździła................to bym tak w morde lała.....
Tak czy inaczej zrób z tym porządek , takich rzeczy nie zostawia się samych sobie

reklama
zuziunia zgadzam sie i to w 100%, a najlepiej zeby wyjasnic wszystko we 4, przeciez ta sprawa dotyczy zarowno ciebie jak i kuzyna i waszych rodzin. a najgorsze sa nie wyjasnione i niedokonczone sprawy

Ostatnio słyszałam ze podczas pełni jest wiecej porodów

No dziewczyny jesli to prawda to kolejna pelnia 9 kwietnia

"W 1998 roku trójka włoskich matematyków obliczyła, że dzień lub dwa po pełni Księżyca zwiększa się częstotliwość porodów."

madunia witamy z powrotem:-):-)
ewelyn rzeczywiscie nie za fajna sytuacja...:baffled: ja mialam tak na poczatku zwiazku z moim M gdy on byl jakis miesiac po rozstaniu z jego ex, ona pozniej dzwonila do niego i pisala smsy ze go kocha i chce wrocic ale on ja zlewal totalnie, a nawet ona ze mna rozmawiala i probowala mi wmowic ze moj M jest zly i w ogole go oczerniala to powiedzialam jej zeby sie odczepila i w sumie od tego momentu sie nie odzywa:sorry:
a jak Twoj M sie do tego odnosi? bo moze to tylko z jej strony uczucie
w kazdym badz razie bardzo ci wspolczuje, na pewno dasz rade:tak:

ja wlasnie wcinam obiadek, moze troche pozny ale dopiero teraz zglodnialam:-D
a zaraz bede ogladac shreka:-)

madzia moja kolezanka z liceum, wlasnie w pelnie zaczela rodzic swoja corke i miala problem ze znalezieniem szpitala w warszawie, bo taki tlok byl, wiec moze poczekajmy na po pelni;-)

heheh ale numer by byl...heheheh
dobrze ze mam polozna oplacona i sale...
ale z drugiej strony wszyscy mysla ze ja to juz po terminie bo mam brzuch wygladajaco jak to sasiadka powiedziala "poterminowo"

hej witam się dopiero:sorry:

gabi - trzymam kciuki!

ewelyn - życzę żeby się wszystko ułożyło!, dzielna jesteś i dobrze robisz, że chcesz wszystko wyjaśnić, lepiej postawić sprawę jasno, otwarcie i przeciąć ciągnące się kłamstwa

a ja po ostatnich dniach jestem już opalona:rofl2: Maksik też:laugh2: dziś to już w krótkich rękawach i krótkich spodniach:szok:, życie przeniosło się do ogrodu - siejemy, pielimy, tniemy i sadzimy

a po za tym to ja chyba nigdy nie urodzę .... będę całe lato w tej ciąży łazić:angry: skurcze już teraz nawet za dnia co chwilę i ....nic:crazy:

reklama
Do góry