angela6
Aktywna w BB
Ja dzisiaj jakaś pozytywnie "naładowana" jestem i chyba nie pójdę zbyt wcześnie spać :-) Moich chłopaków właśnie wysłałam do łóżka a sama zamierzam jeszcze coś podziałać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój dzisiaj ma całodobowy dyżur, zobaczymy się dopiero jutro :-(Sloneczko nadal u mnie swieci i jest baaardzo cieplo.Mezus wrocil z pracy,zjadl,pogadalam z nim chwile i znowu pojechalkurde a ja tutaj sama w domu to normalnie wariuje!
![]()
Z tego co się orientuję, u nas w takiej sytuacji wykonuje się planowe cc. Chociaż nie wiem,jak jest w kolejnych ciążach, ale dziecko duże, więc to kolejne wskazanie do cc.Ciąża przebiega bez zarzutu poza tym, że maluszek ułożył się POŚLADKOWO i nie chce się przekręcićwięc na tym etapie ciąży już zwątpiłam że się przekręci i nie wiem co w tej sytuacji dalej???? Może któraś mamusia ma podobny problem??? Lekarz mi powiedział, że mogę próbować naturalnie urodzić ale mój pierwszy syn ważył 4100 g a ten ponoć większy więc chyba nie dam rady. tak jak wcześniej wspomniałam - może ktoś ma podobny przypadek???