reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
do diabła! ta ciąża mnie wykończy a hormony chyba mnie rozsadzą!!!:angry: nie wiem na ile mi odbija, a na ile mój pierworodny jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi

właśnie za karę idzie wcześniej spać, tata go wykąpał i daje mu kolację ja nawet nie wchodzę na górę .... bo ręce mnie świeżbią:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem czy byłabym w stanie się opanować - a to zawsze ja mu czytam i go kładę .... wrrrrr

nie wiem, może się w ogóle na matkę nie nadaję .....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

No dziewczynki, tak tu u Was milutko, że nie mogłam nie zajrzeć mimo że mam fuuullll roboty. Okna już umyłam na szczęście ale to dopiero czubek góry lodowej.
Żeby się lepiej poznać z Wami skrobnę kilka słów o sobie: Jestem już mamą 6-letniego syna Dominika a w tym miesiącu spodziewam się drugiego synka;-) Miałam cichą nadzieję na dziewczynkę ale tak jak podejrzewałam będzie kolejny facet :-)
Ciąża przebiega bez zarzutu poza tym, że maluszek ułożył się POŚLADKOWO i nie chce się przekręcić :no: więc na tym etapie ciąży już zwątpiłam że się przekręci i nie wiem co w tej sytuacji dalej???? Może któraś mamusia ma podobny problem??? Lekarz mi powiedział, że mogę próbować naturalnie urodzić ale mój pierwszy syn ważył 4100 g a ten ponoć większy więc chyba nie dam rady. tak jak wcześniej wspomniałam - może ktoś ma podobny przypadek???

witam kochane!!!

jestem, nie było mnie przez pewien czas dużo sie w moim życiu działo i dużo też zmieniniło ale wierze że to wszytso wyjdzie mi na dobre:sorry:
ja czuje sie dobrze i córcia też w poniedziałek byłam u lekarza i jeste wszytsko dobrze, mała waży już 2900 termin mam niby na 28.04 ale lekarz powiedział że może sie przeciągnąć na maj:baffled::szok::baffled::szok: i mam pozwolenie żeby iść na wesele 18.04 to może wtedy mnie coś ruszy:-D
zaraz biore sie za czytanie ale chyba nie jestem w stanie nadrobić tego wszytskiego ale bede sie starać

pozdrawiam

reklama
troszkę naprodukowałyście się pisareczki :-D;-)

Ja dziś dostałam zaproszenia na ślub, ale... hmm nie jestem do końca zadowolona, ale coż... już nie ma czasu na zmiany ehhh może hormony mi buzują, no nie wiem, dogodzić babie w ciąży też ciężko...

Witam nowe kwietniówki

Do góry