reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

witajcie:)
Ja bylam wczoraj u fryzjera i jestem bardzo zadowolona pasemka wyszly super w sumie to mam 3 kolory pasemek ale calosc ladnie wyglada tylko ze mam teraz znacznie krotsze wloski mialam do pasa a teraz sciol mi do ramion bo zapomnialam ze fryzjerowi zawsze pokazuje sie ze chce miec sie troszke dluzsze:)
Ej a czy wasi M tez jak wracaie od fryzjera nic wam nie mowia ze ladnie wygladacie albo cos takiego??bo nie wiem czy tylko moj jest taki:angry:
Poza tym to bbrzuch boli i klluje posrodku jak nie powiem co no i mam ochote na eklerka z bita smietana ale daleko do takiego sklepu tzn musze brac busa wiec chyba objde sie smakiem:crazy:

reklama
to znowu ja:-)

Kainkas i Spaczyna witajcie:)

Gabi nie martw sie, rzeczywiscie moze lepiej bybylo dla twojego spokoju abys urodzila;-)

mlody robi sobie ze mnie dzis jaja:-D skurcze przeszly i teraz znowu sie pojawil ale jeden juz nic niewiem, po wczorajszym wieczorze i nocy myslalam ze juz pojade a tu znowu cisza a wieczorem znowu pewnie zaczne sie meczyc, uff nic mi sie niechce skorzystalam z braku skurczy i bylam z J na placu zabaw jak wracalam od mamy brat mnie odprowadzal abym podrodze niezaczela rodzic, stwierdzilam ze skoro lepiej sie czuje wracam do domku robic jakis obiad i troche sie poruszac, a w sumie to juz mi wszystko jedno kiedy urodze, moze dzis a moze za tydzien, e tam oby on juz tylko chcial wyjsc.

mam nadzieje ze u Zuziuni okaze sie wszystko po jej mysli, bez niespodzianek.

nadii super ze z mala wszystko ok:tak:

ja nawet tego niebylam w stanie wczoraj zrobic bo pelzalam wrecz po podlodze:-( maz musial sobie poradzic a to nielada wyzwanie dla niego bo mala nielubi jak tata ja usypia, ale poradzili sobie:-)
Gabi najgorsze te falszywe alarmy, ale przetrway z usmiechem na twarzy:tak::-D

wlasnie zabilam kleszcza juz drugiego dzisiaj:szok: jej musze psa obejzec a potem meza wygonic na odrobaczywienie z sunia bo teraz wszystkie robale beda sie jej czepiac bo cieplo sie zrobilo.

pootwieralam okna w domu i teraz zbieram biedronki z fieranek, lubie wiosne ale nie robactwo ktore z na przywedrowalo.

U nas aż takiej wiosny nie ma:baffled: Szaro,tyle,że bez śniegu.
sms od Zuziuni:
"No lipa straszna bo mam słabe ruchy płodu.Ktg wyszło nieciekawie.Trzymajcie kciuki boję się strasznie"

Witam popołudniem!
Tak jak przewidywałam, mam cukrzycę :-(. Dostałam glukometr i książeczkę do zapisów. :zawstydzona/y:
Jak dobrze, że to końcówka - ale święta będą chude.
zuziunia - dobrze, że jesteś w szpitalu i pewnie już niedługo utulisz maleństwo!
Uciekam, bo tak kopie, że nie dam rady. Zajebiście mnie boli:eek:.

reklama
hejka :rofl2:
U nas wszystko dobrze:-D
Zuzia grzeczna ładnie je ale z butli, na dana chwile brak mleka..masakra jakaś. Po porodzie zaraz przystawiłam ja do piersi i ssała z 2 godziny ale jak już nad ranem znowu ja przystawiłam to tez ssała ale nie najadła się i płakała. Okazało się ze nie ma pokarmu. W szpitalu karmiłam ja mieszanka i przystawiałam non stop do piersi. Lekarz powiedział ze w ciągi 3 do 4 dni pokarm powinien się pojawić a tu ani widu ani słychu. Przystawiam ja cały czas do cyca ale ona teraz to się wkurza.
Z butli ladnie je co 3godziny po ok 60 ml i ladnie spi . W nocy tez spoko budzi sie tylko na jedzenie albo jak jest kupa :rofl2:
chciałam chociaż karmić i trochę piersią i mieszanka a ty nic tylko mieszanka.
dzięki jeszcze raz za gratulacje:tak:

Do góry