reklama
didi
Fanka BB :)
Didi - Czemu tak bardzo chcesz już rodzić. Przecież wg suwaka masz jeszcze czas i córcia też. Podobno im więcej mama jest pogodna i uśmiechnięta, to dziecko bardziej spokojne i radosne
![]()
Didi, przytulam Cię mocno, ale wiesz że jeszcze trzeba trochę poczekać. Zdaję sobie sprawę, że coraz trudniej się czeka, jak tyle dzieci się tu rodzi :-) No ale popatrz na suwaczek - jeszcze zostało Ci kilka dni....
;-)
wiecie powod mam taki ze 15 przylatuja rodzce i babcia... wiec chcialabym spedzic milo czas z nimi i na spacerkach z mala..a nie oni beda kisic sie w domu a ja w szpitalu... dlatego chcialabym juz mmiec to za soba
ok..zmykam na wizyte ..papa..do pozniej
Spaczyna
Karolka mama Lolka Igorka
cześć dziewczynki :-)
Ja już od wczoraj w domku, wypuścili nas z Karolem także chyba dla nas ta piękna wiosna za oknem :-)
Młody jest bardzo grzeczny, je, śpi i robi bomby ekologiczne :-) straszny z niego słodziak, wspaniale być mamą
:-)
. A ja czuję się świetnie, energia mnie roznosi, rana nie boli, także wszystko układa się wspaniale, mój P. bardzo pomógł mi przy porodzie, bo wypchnęcie takiego "malucha" (4230 gram, 60 cm długi) bez znieczulenia to nie lada wyzwanie (wody mi odeszły wcześniej, podali mi oksytocynę bo nie miałam w ogóle skurczy, a jakby dali znieczulenie, to akcja skurczowa by się w ogóle nie zaczęła). Mój P. sam w szoku, że tak dobrze dochodze do siebie - w sumie to już doszłam:-) no i że ma takiego pięknego i grzecznego synka, co udowodnił mega prezentem. Dziewczyny jest super.
Będę was nadrabiać pomalutku, wszystkim co urodziły a ja jestem nie na czasie serdecznie gratuluję, a tym co czekają życzę takiego porodu jak ja miałam i pociesznych maluszków.
Z kwietnówki zrobiłam się marcówką :-);-), ale zostaję u was.
Didi dzięki za listę.
Ja już od wczoraj w domku, wypuścili nas z Karolem także chyba dla nas ta piękna wiosna za oknem :-)
Młody jest bardzo grzeczny, je, śpi i robi bomby ekologiczne :-) straszny z niego słodziak, wspaniale być mamą
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Będę was nadrabiać pomalutku, wszystkim co urodziły a ja jestem nie na czasie serdecznie gratuluję, a tym co czekają życzę takiego porodu jak ja miałam i pociesznych maluszków.
Z kwietnówki zrobiłam się marcówką :-);-), ale zostaję u was.
Didi dzięki za listę.
szczesliwa
Fanka BB :)
dziusia77 a i tak podziwiam za wytrwałosc w długim poscie...mi często cierpliwosci brakuje....
spaczyna witaj :-)a z pogody to faktycznie możecie sie cieszyc...wiosna...cudownie...teraz przed wami spacerki miłe...
spaczyna witaj :-)a z pogody to faktycznie możecie sie cieszyc...wiosna...cudownie...teraz przed wami spacerki miłe...
Ciut poczytałam.Szczęśliwa,przykro mi.
Małagosia,trzymaj się.I zaufaj ginowi.Widzisz ja też mam problem,ale w końcu lekarz wie co robi.![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Tak jak Dziusia napisała nadmiar tej internetowej wiedzy nie jest za dobry.Ja w pierwszej ciąży byłam dużo spokojniejsza, i chyba dlatego,że 2 ostatnie miesiące byłam w szpitalu,bez dostępu do netu;-)
Spaczyna,ucałuj Karolka.A Kainkas Hanie.
Kainkas,moim zdaniem,nie ściągaj teraz.Jak masz za dużo pokarmu i nie możesz wytrzymać,to spuść tylko tyle,by ulgę poczuć.Im będziesz więcej ściągać,tym więcej się będzie robić i w końcu doprawisz się zapalenia.Także przystawiaj tylko dziecko i ciut spuszczaj.Niedługo się unormuje i będzie tyle i wtedy kiedy dziecko potrzebuje.;-)
Buziaki.
Małagosia,trzymaj się.I zaufaj ginowi.Widzisz ja też mam problem,ale w końcu lekarz wie co robi.
Tak jak Dziusia napisała nadmiar tej internetowej wiedzy nie jest za dobry.Ja w pierwszej ciąży byłam dużo spokojniejsza, i chyba dlatego,że 2 ostatnie miesiące byłam w szpitalu,bez dostępu do netu;-)
Spaczyna,ucałuj Karolka.A Kainkas Hanie.
Kainkas,moim zdaniem,nie ściągaj teraz.Jak masz za dużo pokarmu i nie możesz wytrzymać,to spuść tylko tyle,by ulgę poczuć.Im będziesz więcej ściągać,tym więcej się będzie robić i w końcu doprawisz się zapalenia.Także przystawiaj tylko dziecko i ciut spuszczaj.Niedługo się unormuje i będzie tyle i wtedy kiedy dziecko potrzebuje.;-)
Buziaki.
A mi się śniło,że dostałam smsa...że urodziłam.I bardzo się ucieszyłam,najpierw sprawdziłam po godzinach połączeń i smsów ile rodziłam.Wyszło,że 5 minut.Potem w łazience się ucieszyłam,że mało leci.A dopiero dużo później sprawdziłam,że jednak mam brzuch nadal i cos się tam rusza
Ale jak się obudziłam,to sama nie byłam pewna co w końcu ze mną.
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
reklama
malagosiak.p
Zaangażowana w BB
Dziekuje wam dziewczyny- jesteście kochane!!!
spaczyna- jeszcze raz gratuluje,spory ten twój bobasek więc domyślam sieże nie było łatwo, ale... teraz możesz przytulać w nieskończoność swoje maleństwo.
gabi- ja jakoś mam przeczucie że lada chwila przyjdzie kolej na ciebie..tak czuje, ale nie chce zapeszać!!!
spaczyna- jeszcze raz gratuluje,spory ten twój bobasek więc domyślam sieże nie było łatwo, ale... teraz możesz przytulać w nieskończoność swoje maleństwo.
gabi- ja jakoś mam przeczucie że lada chwila przyjdzie kolej na ciebie..tak czuje, ale nie chce zapeszać!!!
Podziel się: