reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Małagosia,obyś miała rację;-)
Zreszta,tak czy siak to niedługo.Tylko tak się dłuży,szczególnie jak nie wszystko ok jest.

reklama
czesc Kochane!!!
Spaczyna i Kainkas witajcie!!ale wiosne mamy , zaraz wybiore sie na spacerek bo w domu nie wysiedze,poza tym MUSZE zjesc cos slodkiego a wdomu nic nie ma.Wiec zaraz zabieram bluze m. i lece.

Ja wpadłam sie przywitac.Kurcze szkoda ze u nas takiego slonka dzisiaj nie ma ale na szczescie nie jest jakos zimno.
Witajcie wszystkie które sa juz w omkach i trzymam kciuki za te w szpitalu.
Gabi a moze ty sie rozpakujesz to wtedy olszyn sie jakos ruszy....ech...Mi tez sie juz dłuzy strasznie.A dzis zaczynam 40 tydzien.

Ja po usg, wszytsko ok, mała główką do dołu, waży 2780g , zaczyna się mi 37tc, lekarz stwierdził, że jak coś to mogę rodzić, torbe spakowałam tak na wszelki wypadek, lecę do pracy troszku buziole

Sms od Zuziuni:
"nie zdążyłam napisać na bb ale właśnie dostałam skierowanie do szpitala bo lekarz chce zrobić badania na to spojenie i zdecydować czy cc.Także jakiś czas nie będzie mnie.Boję się cholernie.Pozdrów wszystkie.Zuziunia"

Jaka ta pogoda jest piekna!!
Szczesliwa przykro mi:zawstydzona/y:

Kainkas i spaczyna witajcie spowrotem!I ucalujcie od nas Wasze dzidzie:tak:

Malgosiak tez radze zebys zaufala ginowi,bo przeciez on Ci prowadzi ciaze i on wie najlepiej!Nie martw sie kochana napewno bedzie dobrze i nic zlego sie nie stanie!Wiem,ze latwo tak mowic,bo ja tez pewnie bedac w takiej sytuacji umieralabym z niepewnosci i strachu ale wkoncu lekarze od tego sa zeby opiekowac sie jak najlepiej pacjentami a zwlaszcza podczas porodu zrobic wszystko co trzeba zeby bylo dobrze!Wiec glowa do gory!!!Bedzie dobrze!:tak:;-)

Gabi i TY tez sie nie doluj tylko mysl pozytywnie!Ja sie pomodle za Was zeby wszystko bylo dobrze i zebyscie nie musialy sie martwic!:happy:

reklama
hej..ja po wizycie ..
w srodku mieciutko ...podobno wszystko ok i gotowe ale wyjscie zamkniete..wiec pozostaje czekac

zmykam sie polozyc bo jestem slepa..tak mi lamy w sklepie daly czadu po oczach z nic dosownie nie widze .." zaatakowamy mnie Mroczki" hahah:-D musze chyba zdzemnac sie chwilke bo slepne i glowa peka...
paaaa...do pozniej

Do góry