reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

nesa - czekoladowe muffinki, chcesz nas zabić?? :-p
Szwedka - no ja to zawsze siedzę cicho i wychodzę jak coś, ale jak będę na swoim, to nie będę taka grzeczna. Narazie jestem na łasce i niełasce... :baffled:
Gabi wal te doły na nas, od czegoś tu jesteśmy wkońcu :-)

Boże, ta wizyta tak późno, nie mogę się doczekac... :sorry:

reklama
witaj caro spowrotem!!!
tez wlasnie sie zastanawiam jak tam malutka i skunkanka zadnych wiesci nikt nie ma???
nesa gratuluje udanej wizyty
femme trzym sie kochana
a ja wlasnie pochlonelam pudelko truskawwek :-)

właśnie odebrałam wyniki badań na tego nieszczęsnego paciorkowca - wymaz z pochwy: dodatni, wymaz z odbytu: dodatni. co teraz? :zawstydzona/y:

hej, siedzę na tarasie w krótkim rękawie:szok: i z laptopem :rofl2: dziecko w polarku bez czapki:-) jest bosko :-)

nalatałam się oczywiście za moim małym rowerzystą, że nóg nie czuję, posiałam co nieco, popieliłam, męża dorwałam i nic :-D

no nic trzeba jakiś obiad zrobić:baffled:

pozdrawiam słonecznie ...

Gosiaczek1973 jest na porodówce:rofl2:
A ja co chwilę rzygam i źle się czuję.Chłop chce mnie do szpitala odstawić:baffled:
MaLea,teraz musisz mieć ten wynik na wierzchu i jak się zacznie to głośno krzyczeć,ze masz paciorkowca,żeby ci podali antybiotyk.

Gosiaczek1973 trzymamy kciuki!! :-)
Gabi dzięki Tobie zrobiłam to badanie :tak: dobrze, że synuś jednak poczekał na wyniki :tak: a byłam pewna, że to tylko tak profilaktycznie i tego nie mam :zawstydzona/y: jestem trochę załamana, ale wierzę że będzie ok :-)

u nas też dziś taka piękna pogoda, że szok :-) ja już po krótkim spacerku, na dłuższy niestety nie miałam siły ;-)

chcialam pzekazac wiadomosc..ale bylam w sklepie wiec dopieo dojechalam do domku ale widze ze wiecie...Gosiaczek mi napisala:"
odeszly mi wod jedziemy do szpitala"
no ale spoznilam sie .hahah

Gosiaczek1973 jest na porodówce:rofl2:
A ja co chwilę rzygam i źle się czuję.Chłop chce mnie do szpitala odstawić:baffled:
MaLea,teraz musisz mieć ten wynik na wierzchu i jak się zacznie to głośno krzyczeć,ze masz paciorkowca,żeby ci podali antybiotyk.

Gabi biegiem do szpitala- wymiotowaie tak czeste jak ty piszesz nie jest normalne w 9 miesiącu
Jedź na wszylki wypadek- plisssss. Ja bym na milion procent pojechała

reklama
hej dziewczynki:))
dzisiaj wrocilysmy w koncu z Hania do domku, w koncu zoltczka przeszła i mam nadzieje, ze nie wroci:) czujemy sie dobrze tylko musze troszke odpoczac po tych 23dniach w szpitalu, takze na razie zmykam, wpadne pozniej jak bede miala czas:) ale doczytac Was to raczej nie dam rady:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Do góry