reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

cześć mamuśki,
ja w dalszym ciągu w szpitalu sie kisze, badaj mnie i mała na wszystktie mozliwe sposoby. Tyle ze lekarz czeka na komplet wyników i konsultacji i dopiero wtedy zadecyduje co dalej, czyli mam nadzieje ze jutro sie dowiem co i jak.
ilez mozna czekać?? ja juz chce miec ta cc i malutka przy sobie.

widze ze coraz wiecej mamy maluszków - super. gratuluje wszystkim mamom i zycze zdrowia maluszkom.

pozdrowionka laski

reklama
hejka:-D
ja się melduje :-)
już jestem w domu z Zuzią. czujemy się dobrze :-)
Nie doczytam was oczywiście ale jak będę miała chwile to napisze to i owo:-D
pozdrawiam

famme trzymam kciuki za badania i wyniki. Oczywiście szybkiej decyzji o porodzie;-)
Caro_S witamy i czekamy na opis porodu;-) i wasze zdjęcia, uwielbiam oglądać niemowlaczki:-)

Cześć w południe :-)

przywlekłam się do kompa z pizzą i Was w spokoju poczytałam ;-)
Kamile,
ty to faktycznie masz jazdę ze swoją teściówką. Konfrontacje nie pomagają nic wyjaśnić? czy też załatwiacie sprawy przez twojego M? a Kajetan to bardzo ładne imię :tak:

Gabi; nawet nie umiem sobie wyobrazić, jak Cię to wszystko do tej pory musiało dużo kosztować, ale wiesz, że tu wszystkie trzymamy kciuki, żeby Ci było jak najlepiej i żeby sprawy się pomyślnie porozwiązywały. A jakbyś miała mieć tego doła w samotności, to już lepiej zasypuj nas marudnymi postami. Weźmiemy to na klatę :-D (zwłaszcza że je mamy rozrośnięte w tej ciąży:-D:-D:-D:-D)

Ja byłam dziś u gina, wyniki badań z zeszłego tyg. dobre, dół pozamykany i "na pewno pani w tym tyg. nie urodzi", mam się tylko umówić na ktg do wybranego szpitala. Przy okazji byłam u okulisty i ten się zdziwił, że nie próbuję naciągać (?????) go na cc. Ale siatkówka w porzo, wiec ja nie widzę problemu, zwlaszcza ze jak na razie wole sn (pewnie po pierwszym porodzie takie zdanie miałoby wiecej siły przekonywania:-):-):-))

byłam tez w pracy i na małych zakupach, a teraz zabiorę się za pieczenie czekoladowych mufinek :happy:

CaroS witamy:-D i zazdrościmy:-p
Famme-trzymaj się w tym szpitalu.
Ciekawe jak Malutka i Skukanka?
Dzięki dziewczyny.

witam:)
wpadlam na chwilke, pozniej bede was doczytywac:p
poki co to moge powiedziec ze jutro jade do szpitala i dowiem sie co i jak:-p M caly czas w domku siedzi bo jest na zwolnieniu chorobowym:sorry:
caro witamy z powrotem:-):-)
zajrze jeszcze pozniej:-p

reklama
Witka babki!
Ja dziś po tym wstrętnym badaniu na cukier - kurdę 3 godz siedzenia i to świństwo, najgorsza była końcówka :-p. Ale siedziałam z dziewczyną w 30 tyg. i też z dziewczynką w brzuszku :tak:. Więc przegadałyśmy ten czas i jakoś zleciało. Jutro wizyta - mam nadzieję, że nie mam cukru tego wstrętnego:wściekła/y:.
Witam mamusie z dzidziusiami :-):-):-)
Kamilko - masz się dziewczyno i patrzę, że masz podobny charakter do mojego, że wolisz wyjść niż odpowiedzieć - to nie dobrze. Ja zaczynam się uczyć mówić co myślę:-(.
Gabi - wyłaź z doła i wystaw lico do wiosennego słoneczka :-)

Do góry