reklama
szczesliwa
Fanka BB :)
MaDunia urodziła? dobrze cie Gabi zrozumiałam?
szczesliwa
o kurde faktycznie! MaDunia urodziła! ja dostałam sms od Nenius -też jest szczęsliwą mamusią już:-)
zuziunia
kolejne dziewczyny rozpakowane- super ,gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!
szczesliwa
ja Gabi nie wiem o co chodzi dokładnie z spojeniem, ale też wiem że jak sie solidnie rozchodzi to wskazanie do cc
Oj, Gabi bidulko, szkoda mi Ciebie.
Pociesz się tym, ze to już finisz a dziewczynki ponoć wola wychodzić wcześniej.
Poza tym twarda babka jesteś, dasz rade.
A rodzina po to jest żeby w razie czego być na ich łasce, w końcu nie robisz tego z wyrachowanie i wygodnictwa tylko z konieczności.
w razie jakby co to krzycz... postaramy się pomóc...
Pociesz się tym, ze to już finisz a dziewczynki ponoć wola wychodzić wcześniej.
Poza tym twarda babka jesteś, dasz rade.
A rodzina po to jest żeby w razie czego być na ich łasce, w końcu nie robisz tego z wyrachowanie i wygodnictwa tylko z konieczności.
w razie jakby co to krzycz... postaramy się pomóc...
Właśnie nie wiem czy gin mnie olał,czy nie jest tak źle po prostu.
Jak poleżę to w miarę.Jak pochodzę to się ruszyć nie moge.No niby mi pomacał to spojenie.I zawsze miał rację.Ale...
Tyle tu dziewczyn ma cc przez to.Boje się.I ilość kłopotów w tej ciąży juz mnie przerasta po prostu![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
Jak poleżę to w miarę.Jak pochodzę to się ruszyć nie moge.No niby mi pomacał to spojenie.I zawsze miał rację.Ale...
Tyle tu dziewczyn ma cc przez to.Boje się.I ilość kłopotów w tej ciąży juz mnie przerasta po prostu
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
reklama
zuziunia
Kurcze,bo Wy tu wskazania do cc przez to spojenia macie przecież.![]()
mi si etez rozchodzi a gin stwierdził ze sn
poza tym tak ze dwa tyg temu dużo bardziej mnie bolało, teraz tez boli ale jakoś daje rade chodzić. A dwa tyg temu nie mogłam kroku czasem zrobic.
Nie wiem ale mój lekarz tez nigdy nie bagatelizował
Gabi nie ma co się denerwować -prezcież po to mamy lekarzy zeby spać spokojnie:-)
Podziel się: