Kamile85
Fanka BB :)
Ja od razu powiedziałam, że choćbym miała harować po nocach, nie zamieszkam z żadnymi rodzicami. Całe życie mieszkałam z moimi rodzicami i dziadkami od mamy, widziałam jak stopniowo związek moich rodziców staje się ruiną, moja mama psychicznie wysiadła, tata też, tak dla przykładu słowa mojego dziadka sprzed kilku miesięcy, jak tata przyszedł podpity i wykłócał sie o coś, a dziadek się wpierniczał: "to jest moja córka i ja muszę jej bronić...!" I tak całe życie nawet porządnie nie mogli sie pokłócić, wyobrażacie sobie? Jestem totalnie przeciwna, młodzi musza być na swoim, układać sobie życie po swojemu.
Moja teściówka myślałam, że my będziemy mieszkać z nimi i jeszcze z siostrą M., później, jak chcieliśmy się przeprowadzić do ich domku i go wykończyć, to ona powiedziała, że przecież przeprowadzi się razem z nami, bo to jej dom (zostawiając córce, która jest sama, 3-pokojowe mieszkanie). Teściu nie ma nic do powiedzenia, jest tak podległy, że szok. No to wybraliśmy działkę mojego taty ze 110letnią ruinka do remontu, którą tata remontował dla siebie i mamy, żeby wreszcie po 25 latach iść na swoje, chociaż to już raczej nic nie da, bo to fikcja nie związek. Wprowadzę się, zmienię zamki, zasłonię okna i wara ode mnie wszyscy! Tylko M., dzidziuś i BB do dzielenia się radością![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Moja teściówka myślałam, że my będziemy mieszkać z nimi i jeszcze z siostrą M., później, jak chcieliśmy się przeprowadzić do ich domku i go wykończyć, to ona powiedziała, że przecież przeprowadzi się razem z nami, bo to jej dom (zostawiając córce, która jest sama, 3-pokojowe mieszkanie). Teściu nie ma nic do powiedzenia, jest tak podległy, że szok. No to wybraliśmy działkę mojego taty ze 110letnią ruinka do remontu, którą tata remontował dla siebie i mamy, żeby wreszcie po 25 latach iść na swoje, chociaż to już raczej nic nie da, bo to fikcja nie związek. Wprowadzę się, zmienię zamki, zasłonię okna i wara ode mnie wszyscy! Tylko M., dzidziuś i BB do dzielenia się radością
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)