reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hej dziewczyny!!!!

Ja dziś mimo pięknej pogody cały dzień relaksuje się i odpoczywam, bo wczoraj niestety przeforsowałam się :baffled:
Widzę, że cierpliwość nie jest naszą mocną stroną ;-) Wszystkie szukamy oznak porodu.....ja przyznaję, że też, ale jak tylko jakiś skurcz mnie złapie to hummm myśle "oby jeszcze nie teraz" !! Bo jutro idę do fryzjera hehe , ale pojutrze niech się dzieje wola nieba ...... :-):-):-):-)

Gabi to biedaku się nagimnastykowałaś w nocy, fajnie wiedzieć , że tak się poświecasz dla dobra ogółu :tak::tak:

MArgaret i ania nono chyba zbliża się finał ciąży ..... :happy2::happy2:

Nienius trzymam kciuki i czekamy na wiesci

Klucha hihihi no gdzie ty włazisz ..... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kamile postaraj się nie wnikać to jedyna rada , powrotu humorku życzę :happy2:

Koleżanka (marcówka na bb),ta w 42 tyg. urodziła:-D
To teraz ja mogę,bo umowa była, że po niej jestem na aniołkowych mamusiach.Uff.

a ja zasmarkalam ekran i klawiature:szok::-D didi przeslij troche lodow, bo mi sie chce od kilku dni a w tej dziurze w ktorej mieszkam nie uswiadczysz:no:
a tak serio to zle ze mna wszystko mnie boli i juz mam dosyc, dobrze, ze tesciowa sie olkiem zajela, to moge troszke polezec
a wogole to wku........ mnie kolega m. bo z tekstem, do niego, ze ja to go nigdzie nie puszczam i on sie z kolegami nie widuje:angry::wściekła/y:, na co m. odpowiedzial, ze jakby jeszcze z kolegami zaczal uzedowac to syn by do niego prosze pana mowil(ma szczescie, ze to powiedzial:tak:)
a kolega, ze ja tego nie slyszalam, bo bym sie go zapytala kiedy mnie widzial jak uzeduje z kolezankami, a mnie sie nie pyta czemu ja nie wychodze:wściekła/y::angry::wściekła/y:
ale czego sie spodziewac po kolesiu, ktory ma 30 lat i sie za 17 ugania, bo starsze i myslace to maja go w du......

reklama
oh dopiero wstalam a tu sie okazuje ze mamy wszedobylska kluche:-):-):-):-) wstydzilabys sie kolzeance do gardla wchodzic:-D
ja nie rodze tylko sie relaksuje,spie non stop,tylko lozka zmieniam a dzis caly dzien leje deszcz i pogoda fatalna.Poza tym mam sporo do zrobienia i rodzenie mi nie w glowie i boje sie jak jasna cholera........
co u Malutkiej?cos sie nie odzywa wcale, Nenius trzymam kciuki jutro

Do góry