reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Ania, Gabi, jak nie chcecie na mnie czekać to nie ;-) jakoś dam sobie radę....
A tak serio, to poprzednio tak mi się wydawało, że będzie wcześniej, tyle było znaków i sygnałów i tak się na to nastawiałam, że do terminu jeszcze jakoś dałam radę, ale już po to codziennie ryczałam. Tak, że teraz chyba z "doświadczeń" wynika moje nastawienie, ze do końca kwietnie mam się wyrobić i tyle.

Dzis ccały dzien leze i jem, teraz chyba zjem sobie Magnuma, bo coś mi się wydaje , że mu niewygodnie w zamrażarce :-D:-D( tak hehe mowie do męża, bo patrzy sie na mnie jakbym przestępstwo popełniała biorąc kolejnego loda :-p:-p:-p)
:happy2:

no ja tez tak dużo wchrzaniam bo mi szkoda tego jedzenia że tak się męczy:)
a swoją drogą to ja dzisiaj tylko jem

właśnie oglądamy tvn turbo -policyjne taśmy jak gliniarz musiał odebrac poród w samochodzie. Mój małż i syn wystraszyli sie na dobre , oglądają są coraz bledsi

a w ogóle dziewczyny tez chyba zaczynam się bać porodu, chyba mi sie przypomniał ból porodowy, i ogólnie zeby wszystko było dobrze. Skurcze łapia mnie w zasadzie tylko jak się gwałtownie ruszę

kochane ja sie zmywam lulu padnieta jestem strasznie i nie czuje sie jakos tak super jak na poczatku ciazy, ta koncowka mnie dobije chyba. do jutra babki

czesc klucha i nie wlaz juz nikomu w gardlo:-):-):-):-)

ja tez zamykam kompa laseczki i dobrej nocki,ale pamietajcie---bocian nie spi!!!

hej...ja dzisiaj tez jakis dziwny dzien.mala ciagle sie prezy i napina..rozpycha itd...juz nospe forte zapodalam ale nic nie dalo bo dalej rozwala sie ile moze..i jakos cienie na dol...no i 2 razy dziaij kleczalam nad kibelkiem..wrrr....
mam nadziejej ze moja pannica w nocy mnie nie obdzi bo wczoraj pierwszy raz obudzila mnie taks ie krecila i rozpychala chyba godzine nie spalam bo ona imprezowala...

chyba ide do lozka..ale najpierw mlodego musze polozyc bo przez ta zmiane czasu jeszcze nie spi..a juz powinien...

Dobranoc laski i spkojnej nocy...

Ania,nie to,ze nie chcemy zaraz;-)
Ja po terminie z synem to byłam gotowa zabić jak się ktoś zbliżał.Wtedy to jazda była,upał 30 stopni:baffled:
Takze mam świadomość,że może trzeba będzie poczekać.ale wolałabym wcześniej,bo kiepsko się czuję naprawdę.:dry: Tyle,że woleć to sobie akurat mogę:sorry2:
MaDunia sie chyba nie odzywała coś:confused:
Dobra,komóra w gotowości;-) i idę spać.Paaaaaaaaaaaa.

reklama
Jeżeli o bocianach mówimy to u mnie w rodzinnej miejscowosci u rodzicow na gnieździe pojawił sie bocian wczoraj,noi mslelismy ze to moze jakis znak ale niestety.No nic ja tez bede pomalu probowala isc spac.;-)
Dobranoc

Do góry