reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
a ja właśnie po drzemce poprzedzonej intensywnym sprzątaniem :-p wreszcie sobie pospałam, bo to poranne wstawanie mnie wykańcza :-)

Viola gratuluję i dużo zdrówka dla Ciebie i córci :-)
Madzia dobrze, że się odezwałaś :-) kiedyś będzie wreszcie nasza kolej :tak:
klucha ja też uważam, że ten zameczek to super prezent :tak: baw się dobrze! :-)

Wpadlam na chwilke sie pozegnac - jade spotkac sie z polozna a potem do tesciow z mala sie zobaczyc no i zyczenia im zlozyc (tesciowka ma 31.03 urodziny, a tesc mial imieniny). Bede niestety dopiero jutro poznym wieczorem, mam nadzieje ze dam rade wiesci nadrobic.
Super ze sie Viola odezwala i ze juz w domku, ze wszystko ok. Gratuluje i wszystkiego dobrego zycze.
Do uslyszenia dwupaki :)

oj Madzia tak mi przykro ze to jescze nie TO,choc powiem Ci szczerze ze tak cos sie balam ze falszywka,obie mamy w sumie jeszcze duzo czasu.Najlepiej nie myslec o tym,ja staram sie nie czytac o porodach i nie analizowac bo wiem ze mnie to dobije.Wypelniam czas jak tylko moge.
U mnie teraz przyjaciola poszla z m. do lidla po ciastko,ktore uwielbiam potem jescze mi posprzata,poprasuje i zrobi salatke:-) I pojedzie do domku:tak: Staaaara znajomosc wiec moge ja wykorzystywac.Cos sie wiosennie zrobilo ale ja sie jescze nie ekscytuje za bardzo bo nic nie wiadomo

E dziewczyny,jak która ma za dużo czasu,to u mnie trza posprzątać,poprasować,z superbohaterem się pobawić.Bo ja co się da to pierdzielę,potem już nie będzie odpoczywania.Także serdecznie zapraszam (nocleg się znajdzie):-p

witam:)
nareszcie mam czas by usiasc przy komputerze:-p posprzatalismy razem z M w mieszkaniu, pozalatwialismy troche papierkowych spraw, dostatlam moje wszystkie zamowienia z internetu:-), zrobilismy salatke, kurczaka nadzialismy i taki pseudo torcik na dzis wieczor:-) nie chcialo mi sie piec ciasta wiec kupilam gotowe podklady i tylko zrobilam krem orzechowy, przepyszny:-):-)wiec dzis wieczorkiem posiedzimy z sasiadami, szkoda tylko ze nie napije sie za wlasne zdrowko, no ale trudno:sorry2:
a w srode jade do szpitala i zobaczymy co mi powiedza...:dry:
lece was doczytac:tak:

Adusia i Viola - samych radości oraz pociechy ze słoneczk. Koniecznie teraz się oszczędzajcie i dochodźcie do formy:-)
Ja dziś po zakupach, oraz mieliśmy spotkanie z położną w szpitalu. Pokazała nam salę - fajniutka i jakie bajerandzkie łóżko :tak:.
Teraz katuję się beznadziejnym jedzonkiem i nie odczuwam radości z jedzenia :-(. Ta cukrzyca mnie dobije. :zawstydzona/y:
Buziaczki wpadnę potem
Wiecie co u bubaska? Dawno jej nie widziałam

reklama
sms od Skunkanki :
" pozdrawiam ze szpitala niestety , dostałam nagle skurczy , od razu co pol minuty , a przy feno to raczej nie bardzo ...dostaje zastrzyki na płuckai rozkrczowe postaraja sie przetrzymac do piątku, wtedy moze bezpiecznie byc CC ... pozdrów Laseczki "

Do góry