reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
wlasnie,same babeczki wychodza;-) ciekawe co u Madzi,czyzby kolejny falszywy alarm?

Ciekawe co u Madzi noi Viola sie nie odzywa...

dziewczyny wlasnie co z Madzia...hmm:dry: zaatakuje ja smskiem za gozinke moze jaks ie nie odezwie...

Madzia_Singh na izbie. A chciała tak szybciutko urodzić :tak: To może akurat. Trzymam kciuki. By jak to już odbyło się w miarę bezboleśnie, szybko i mała była zdrowiutka.

No właśnie, Madzia_Singh się nie odzywa, może w końcu się udało i rodzi?:-)

Właśnie, co z Madzią_Singh ???

Madzia_Singh jak tam?...

Ciekawe co ta noc przyniesie Madzi_Singh no bo tylko ona chyba teraz na izbie,nie?

dzieki moje kochane kwietnioweczki za troske...
Cholera znowu falszywy alarm...Mala mnie dobije....
Podlaczyli mnie na 30 min pod ktg mala ruchliwa bardzo zero akcji skurczowej...
Rozwarcie na pół palca...
Lekarz kazal czekac

madzia, najwyrazniej to jeszcze nie czas na twoja corcie, wiem ze to czekanie jest najgorsze(ja mam termin na ten sam dzien co ty z om). uwiez to moja druga ciaza i w pierwszej tez myslalam, ze urodze wczesniej i chodzilam z rozwarciem na dwa palce przez miesiac, a urodzilam tydzien po terminie:szok: a dla dzidiz to lepiej jak dluzej w brzuszku, kazdy dzien sie liczy:tak:

madzia amysmy myślały ze ty juz rodzisz ;D
teraz chyba tak to juz bedzie, co rusz któraś pojedzie na izbe i wróci bo falszywy alarm.

adusia i viola gratuluje i zachecam do szczegółów, bardzo jesteśmy ciekawe.
póki co wypoczywajcie i cieszcie sie swoimi kruszynkami

ja za chwile jem obiadek (żurek) a potem śmigamy do ikei po stół jadalny, bo sie uparłam ze ostatni niedzielny obiad w domu chce zjeść przy nowym stole i na nowych krzesłach ;D

co dziwne jeszcze nie łapie mnie stres przed szpitalem, moze jutro przed samym wyjazdem?

Ostatnia edycja:
madzia amysmy myślały ze ty juz rodzisz ;D
bedac w taxi tez juz myslalam ze bedzie po wszystkim

Madziu dobrze ze sie odezwałaś.:-) Widocznie malenstwo potrzebuje jeszcze chwilke powygrzewac sie w brzuszku.

madzia, najwyrazniej to jeszcze nie czas na twoja corcie, wiem ze to czekanie jest najgorsze(ja mam termin na ten sam dzien co ty z om). uwiez to moja druga ciaza i w pierwszej tez myslalam, ze urodze wczesniej i chodzilam z rozwarciem na dwa palce przez miesiac, a urodzilam tydzien po terminie:szok: a dla dzidiz to lepiej jak dluzej w brzuszku, kazdy dzien sie liczy:tak:

to samo lekarz powiedzial ze mala ma jeszcze ze 3 tyg czasu...Kazdy dzien, kazda godzina na miare zlota dla malucha jest i sie uspokoilam. teraz dopiero pojade jak bole 10 min beda....

http://
picture5726.bmp

Witajcie ponownie kochane kwietnioweczki:-)

A ja siedze i czytam Was na biezaco i teraz mnie wzielo na odpowiedz.Czekam na mez jak wroci z pracy i doczekac sie nie moge...:dry:cos mnie skurcze biora dzisiaj czesto ale jak narazie nie mocne.Wydaje mi sie,ze odeszlo mi troche czopa ale nie jestem pewna...zauwazylam taka maz kremowo-zoltawa jak myslicie czy to czop?Bylo tego tylko troche ale nie wiem sama co to bylo...

Madzia ja rowniez myslalam,ze rodzisz!Dobrze,ze wszystko ok i rzeczywiscie dla dzidzi sa te tygodnie ostatnie bardzo wazne wiec nie ma co sie spieszyc:happy2:

klucha mysle,ze prezent rewelacyjny!!!!

Dobra dziewczynki ja spadam i moze wpadne wieczorem:tak:

Buziaki:-)

reklama
witajcie dziewczyny!

nie odzywałam sie od 13.03, bo już siedze u mamy w gorzowie i nie mam tu na codzień dostępu do netu,

a dzisiaj przyjechał do mnie mój M. z kompem i udało mi się nawet podłączyć do bezprzewodowego netu

u mnie wszystko ok - w ostatni poniedziałek miałam ktg - wynik książkowy, żadnych skurczy.... w środę było usg - mały waży już 3650 g ze wskazaniem na 10% na plus niż minus, jest już tak duży że mam wrażenie ze juz mi się nie miesci

pozdrawiam Was serdecznie!!!

Do góry