Asia100
marzec'04, kwiecień'09
I ja też mówię dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam problemy z wstaniem z łóżka, ze zdjęciem spodni i z założeniem skarpetek. No ale cóż. Ja to jak nic jeszcze troszkę pochodzę sobie w dwupakuwiecie co ja juz tez chcialabym miec mala...mam dosyc...jestem jak klocek..haha..ani samej podniesc sie z lozka..musze sie wspomagac ale to chybakazda z nas..jest mistraasznie ciezko..nie mam kortki wiosennej a na kilka dni nie oplaca mi sie kupowac...normalnie masakra..dobrze ze pogoda sie poprawia i moge w sweterku chodzic..ale niezawsze bo jak pada to nie wyjde.wrr...
ja ogólnie jestem anty mlekowaO ludzie a ja jestem właśnie po porcji musli, ale nawaliłam sobie do miski, że prawie łyżkę można było stawiaći teraz pełna jestem, że muszę poleżeć hehe bo nie mam siły siedzieć
![]()
Och :-) To cudnie ze już wiesz kiedy. Będę trzymała kciukiWróciłam - no więc cc...w poniedziałek. Czyli juz niedługo przytulę Marcelka :-)
Masakra nie ??Kurde, dzisiaj pierwszy dzień bólu spojenia, straszliwego bólu, współczuje wszystkim tym, które się już tyle czasu męczą...aktualnie boli mnie wszystko poniżej cycków...
![]()
Humm bo weszłam na jego męskie ambicje i powiedziałam, że proszę go już miesiąc o zrobienie czegoś tam w domu i już mi się nie chce prosić. A on na to , że on pracuje i o takich rzeczach mu się nie chce myśleć.A niech spada na drzewo, ja akurat należę do kobiet, które lubią "młotki i gwoździe" więc sama sobie poradzę i już nie będę mu przypominać i prosić.
Miłego dzionka![]()