reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

nio ja juz przepakowana:-) kurcze umeczylam sie przy tym jak pieron:dry:a tobolow mam tyle, ze szkoda gadac:baffled: jakbym na 3 tyg wczasy jechala:-D hi hi na szczescie jedna torbe mezus przywiezie dopiero w dzien porodu, bo tak to by mi bylo wstyd wparowac do szpitala:dry:
nio i jeszcze ten minus, ze jutro to mezus mnie odwozi przed praca, wiec popoludniu juz nie bedzie mial jak przyjechac:zawstydzona/y: pisze, ze minus, bo ostatnio to tatko mnie zawiozl, a mezus przyjechal popoludniu i siedzial ze mna do wieczora.. nio ale teraz sie uparl, ze on tez musi byc przy przyjeciu, bo moze czegos konkretnego sie dowie i nie bedzie sie tak martwil jak osobiscie pogada z lekarzem co i jak..
a synus dzisiaj cos strasznie leniwy:zawstydzona/y: jak na niego to az dziwne:szok: bo ostatnio sie zachowywal jakby mial wieczne adhd;-) przynajmniej sie nie martwilam, ze cos z nim nie tak, nio a teraz troche zaczynam sie martwic:zawstydzona/y: na szczescie dzisiaj wizyta i ktg i zobaczymy co on taki spokojny sie zrobil:confused:

reklama
no to malutka trzymam kciuki aby wszystko bylo dobrze.
nie martw sie na zapas bo jak mowisz masz dzis wszystkie badania wiec sie wszystkiego dowiesz

moje jak na razie robi sobie z moich zeber cymbalki. :tak:
lece na zakupki ale obiecuje jeszcze zajrzec

Gabi, trzymam kciukasy, za Malutką też :tak:

Kochana pociesze Cie, ze to przehodzi - ja bylam takim dzieckiem notorycznie chorym i wyroslam z tego na szczescie;-)

taaa, tylko, że ja bym chciała, żeby przeszło od zaraz ;-) bo jak mi dwójka bedzie chorować to ja chyba zeświruję :nerd:

Witajcie Kwietnióweczki
Ja dzisiaj ledwo żywa. Wczoraj wieczorem złapał mnie ból szyi (przewiało mnie czy co), ale normalnie taki że nie mogłam się ruszyć, a łzy z bólu to mi ciurkiem ciekły. Żadne maści ani apap nie pomogły. Całą noc prawie nie spałam, ale nad ranem coś lekko puściło, teraz też apap wzięłam i nawet nieźle jest tzn. boli ale nie tak jak wczoraj. Ale na oczy nie widze i zaraz spać zmykam.

Łoj, nie zazdroszczę :baffled:

A ja robię porządki w fotkach na kompie, tyle zdjęć powinnam wywołać, że szok :szok:

Witam wszystkie forumki :-) Dopiero wstałam i od rana mam jakiś dobry humor. Jutro w końcu na uczelnię bo już w domu ścierpieć nie mogę ;-)Tylko, że trochę zachodu z tym będzie... Małż będzie musiał później do pracy iść, żeby mnie na 10 zawieźć (studiuję w mieście o 65km oddalonego od mojego) a później on ma jeszcze zajęcia do 20 na uczelni, więc przyjadą po mnie teściowie o 16 :-) Chciałam wrócić busem ale małż się uparł, że nie będzie się denerwował, że urodziłam w busie :-D
A na KTG to ostatnio mało nie zasnęłam, :szok::-D dobrze że pielęgniarka przyszła bo już mi się oczka zamykały. Ciagle tylko słychać stukot serduszka, a ono jeszcze biło tak miarowo, że nie mam mocnych :-D

Witam wszystkie przyszłe mamusie. U mnie zaczął sie dzisiaj 39 tydzień. Tak prawde mówiąc to juz mam serdecznie dosyć tej ciąży i juz chciałbym urodzić(choć potem też będzie sajgon..). Chodzę już tak podminowana, że bez przerwy kłócę sie z moim M. Straszny koszmar. A w nocy nawet oka nie zmrużyłam....

klucha09 nio ja wlasnie ostatnio tez po zebrach obrywalam, a dzisiaj spokoj:confused: nawet smialam sie do mezusia i mowilam, zeby przemowil do swojej nozki, zeby nie dokuczala mamusi bo ja to boli:-D hi hi moja nozka oczywiscie jest grzeczna;-):-D
a jesli chodzi o ktg z jednej strony dobrze, ze dzisiaj bede miala, bo sie uspokoje:tak: ale jak sobie pomysle, ze w szpitalu czeka mnie to 3 razy dziennie to robi mi sie slabo:dry: ciezko mi wylezec tyle czasu, bo zaraz mi sie duszno robi i ciezko oddycha:baffled:

klucha09 nio ja wlasnie ostatnio tez po zebrach obrywalam, a dzisiaj spokoj:confused: nawet smialam sie do mezusia i mowilam, zeby przemowil do swojej nozki, zeby nie dokuczala mamusi bo ja to boli:-D hi hi moja nozka oczywiscie jest grzeczna;-):-D
a jesli chodzi o ktg z jednej strony dobrze, ze dzisiaj bede miala, bo sie uspokoje:tak: ale jak sobie pomysle, ze w szpitalu czeka mnie to 3 razy dziennie to robi mi sie slabo:dry: ciezko mi wylezec tyle czasu, bo zaraz mi sie duszno robi i ciezko oddycha:baffled:
nie wiem jak u was ale u mnie w szpitalu jak robia ktg to na lewym boku musisz lezec

reklama
Klucha podziwiam Cię, że do tej pory i tak pracowałaś :tak::tak: i to patrzę, że nie lekko masz w tej pracy.. tyle na nogach maskara
Szczęśliwa no po szpitalu to wszystkie potrawy to pewnie "niebo w gębie":-D

A ja robię porządki w fotkach na kompie, tyle zdjęć powinnam wywołać, że szok :szok:

Nenius to rób , rób i lepiej wywołaj zanim Ci padnie niespodziewanie dysk, jak to mi w ostatnią środę............ :-:)-:)-:)-:)baffled::baffled::baffled:

Do góry