reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2009

Hej,Mandarynka to chyba oni powinni do Ciebie przyjść (ale lepiej,ze nie przyszli i miałaś spokój:-p).
Koga, widzę szalejesz dalej:szok: ale masz formę kobieto:tak:
A ja kilka razy wstałam po coś do kuchni i ledwo żyję,a dziecko wręcz w kroku:zawstydzona/y: Ech,żeby wytrzymało te kilka dni,do końca tygodnia chociaż.:sorry2:
Moje chłopaki na zakupy pojechali,to mam chwilę ciszy:-p
Na razie.

reklama
Mandarynka a ja wszystkich chromole i w nosie mam, tyle ze nie potrafie sie powstrzymac przed byciem zolza:-) tak jak wczesniej jeszcze w miare panowalam nad emocjami, a przede wsystkim nad reakcjami, tak teraz jakby zle we mnie wlazlo, bo wyskakuja mi baaaardzo szczere wypowiedzi :-)

Gabi wytrzyma, a czemu na nie wytrzymac:-p w kroku tez Juniora czuje, gorzej, jak ze tak powiem w tylnym partiach skacze:-)
A skacze zdrowo, najadl sie w tej meksykanskiej, a tak lajtowo sobie zapodalam - fryteczki i cycek z kurczaka z grilla;-) a teraz idziemy na parter z ciachem, bo mi sie dzisiaj babki zachcialo i na szybko upieklam:-) do tego bita smietanka, ale jakos tak mi sie malinki do tego marza...no nic, zjemy, jak jest:-)

Gabi wytrzyma, a czemu na nie wytrzymac:-p w kroku tez Juniora czuje, gorzej, jak ze tak powiem w tylnym partiach skacze:-)
no ja tez dzidzie czuje nisko, brzuch mi opadł jak nie wiem co, ale chociaz mala po zebrach nie kopie:biggrin2: i wogole jakies skurcze mnie lapia, zobaczymy co jutrzejsze ktg pokaze, no ale moze wytrzymamy jeszcze troche, tak do 15-stego:tak:

nasza dzidzia ma takie dziwne okresy aktywnosci, np kilka dni szaleje a pozniej 2 dni ledwo co ja czuje- no i oczywiscie wariuje z niepokoju:no: poza tym , podziwiam Was ze wiecie czym do Was pukaja Maluszki- ja tam nie mam takiego wyczucia czy to kolano czy stopa czy jeszcze cos innego:zawstydzona/y: a tez bym chciala:baffled:

a swoja droga to tak sobie pomyslalam, ze jak sie dziecie urodzi juz, to bedzie mi brakowac tego ruszajacego sie brzuszka;-)

no ja już po wizycie u teściów, odespana, wypoczęta, tylko pogoda dalej taka... aż brak słów

hehe moja mieszka w Niemczech, dzisiaj konczy 44 lata a durna jest, ze cos okropnego. Jedyny plus, ze od czasu, jak jej powiedzialam, co mysle o jej zachowaniu, nie wydzwania juz na okraglo... Spaczyna w takim razie witam w klubie francowaych, mnie sie ostatnio coraz czesciej zolza wlacza, i to w stosunku do ludzi, co do ktorych nigdy nie pomyslalabym, ze sie odwaze:-):-)

moja tylko trzy lata starsza, więc wydawać by się mogło że kontakt powinnyśmy mieć dobry, no ale tak nie jest.

W takim razie również witam w klubie francowatych ;-):-D

ja malucha też już nisko bardzo czuję:dry: chodzę jakby miał mi wypaść!

ech mnie i mojego trzylatka upiło dziś słońce i wiosenne powietrze ...

skunkanka- na babeczkę mnie naszło wczoraj, upiekłam pomarańczową i włąsnie poszedł ostatni kawałek:zawstydzona/y:

co do aktywności - Juluś jest aktywny cały Boży dzień :dry:- około 22 ustpia i już do rana go nie czuję, chyba że się obraca z boku na bok:sorry2:

Weszłam na chwilkę by was poczytać, chociaż troszkę...
Kaszel, katar, ból gardła i głowy... A do tego walcze jeszcze z zgagą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Siły mnie opuściły...

Nadii zycze Ci, zebys twardzielka byla;-)

Wojtas czasami szaleje, czasami nie. Co do tego, czym kopie - zakladam stope, ale rownie dobrze to moze byc kolano albo pietka;-) ma takie momenty, ze sie naciaga we wszystkie strony i to tak dosc szybko, nawet nie mam szans na wlaczenie kamerki w aparacie...

Huhu ja sie tak czasem zastanawiam, czy gdybym miala spodnice, to mlody wypadnie:-):-) ale do kwietnia jeszcze mamy kawal czasu, i cicho, nie sprowadzac mnie na ziemie, ze to tylko trzy tygodnie:-) my do terminu mamy 5 tygodni, wiec jeszcze;-) chyba ze sie dowiemy ze cesarka...a propos...mojej tesciowej mowilam o skierownaiu do neurologa ze wzgledu na zebra i ze istnieje mozliwosc, ze bede miala cc. A ona mi mowi, ze mnie nie rozumie, bo kobiety zawsze rodzily naturalni i tak powinno byc. Niezaleznie od ewentualnych przeciwwskazan. No rozwalila mnie na lopatki. Jak kichne, to mam przed oczami konstelacje wszelakie, i slabo mi sie z bolu robi....grrr...

Gabi tak mnie naszlo...Ty masz ta astme oskrzelowa?

reklama
Do góry