reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwaśne kupy

szalonemarzenia1i5

Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny. Od około 4 dni moja 4miesieczna córka robi bardzo dziwne kupy. Od 2 miesiąca życia jest na mleku neocate, które jest bez laktozy itp, więc przyczyną nie jest mleko, kupa zmieniła się tak naprawdę z dnia na dzień, jest kwaśna i wodnista. Moje pytanie brzmi czy to mogą być zęby? Bardzo pcha rączki do buzi i się ślini. Dziękuję za każdą odpowiedź i pozdrawiam 😊

reklama
My też na neocate.
Dla mnie takie kupy to cynk że dziecko ma wirusa. Robi je częściej niż zazwyczaj? Możesz iść do lekarza, poprosić o skierowanie i zrobić badania w labolatorium, tak dla pewności.

My też na neocate.
Dla mnie takie kupy to cynk że dziecko ma wirusa. Robi je częściej niż zazwyczaj? Możesz iść do lekarza, poprosić o skierowanie i zrobić badania w labolatorium, tak dla pewności.
Właśnie nie robi ich częściej, jest jedna dziennie tak jak zawsze, nie ma gorączki, nawet nie jest marudna. Jutro idziemy na szczepienie i powiem Pani doktor o tych kupkach.

Czy u was też przy neocate kupy są w zielonym kolorze?

Właśnie nie robi ich częściej, jest jedna dziennie tak jak zawsze, nie ma gorączki, nawet nie jest marudna. Jutro idziemy na szczepienie i powiem Pani doktor o tych kupkach.

Czy u was też przy neocate kupy są w zielonym kolorze?
My używamy neocate prawie rok, i kupy są brązowe, bo moje dziecko robi już takie kupy hmm nie jak bobasek tylko większe dziecko. Nie pamiętam jakie były wcześniej 🤔 ale nie było na pewno nic niepokojącego.
Może zanieś próbkę do labo?

U nas dziwne kupy były przy ząbkowaniu :)
Też to się zbiegło ze szczepieniem, zgłosiłam, to lekarz powiedział, żeby podawać probiotyk.
Te kupy mają to do siebie, że prawie nie śmierdzą, jak mają zapach to jest taki specyficzny i bardzo szybko odparzają

U nas dziwne kupy były przy ząbkowaniu :)
Też to się zbiegło ze szczepieniem, zgłosiłam, to lekarz powiedział, żeby podawać probiotyk.
Te kupy mają to do siebie, że prawie nie śmierdzą, jak mają zapach to jest taki specyficzny i bardzo szybko odparzają
temat o kupie i już się zjawiłaś 😂
Przepraszam, musiałam - to było silniejsze ode mnie 🤣 Już wychodzę 😝 Autorko nie gniewaj się 😉

reklama
Do góry