reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kupię, sprzedam, zamienię

Mam do sprzedania wózek bliżniaczy Jane+gondolki matrix.Do zestawu folia przeciwdeszczowa.Wózek w stanie bardzo dobrym.Czarno czerwony.Z oryginalnymi materacykami do gondoli.Zainteresowanych proszę o kontakt na pw.Wózek ma 8 mc i nie był intensywnie używany.

reklama
Aestima a nie chcesz zostawić dla następnego dziecka? Ja ogromną część rzeczy zostawiłam mając nadzieję na dziewczynkę ze wzgl. na mniejsze wydatki;-) ale też trochę unisexów mam

ha, całe mnóstwo zostawiam:tak: Juzż 3 kartony odłożonych... Mieszko ma naprawdę kupę ubrań, wielu nigdy nawet nie ubrał. samych kurtek na tą wiosnę ma 9- zostawiam dla kolejnego dziecka 6:-D No masakra a miejsca mało. ciuchów natomiast ciągle przybywa- nie możemy się z mamą opanować w tej kwestii:-p:sorry2: A nie wierzę, ze jak będzie nowy dzidziuś, to nie będę chciała takich malusieńkich rzeczy znów kupować- znam siebie niestety:-p Zostawiam tylko te naprawdę fajowe, czaderskie ciuszki:tak: A i tak jest tego całe mnóstwo!

ja też rozdaję choć niebardzo mam komu- mało moich koleżanke ka dzieci- jak już to starsze a w ciąży żadna nie jest. Pewnie wkrótce zacznąsię sypać ... a te co mają nie chcą! np natalia na moje odwieczne pyt. co che dla Franka odp. "nic", bo też ma sterty ubrań:-D Ale trochę mu dałam, trochę Krysi, Olkowi, babskie od teściowej:baffled: Kalince.
No a kasa ze sprzedaży się przyda- kupuję za to Miesiowi książki;-) i na rewanż nie liczę- jestem dość wybredna jeżeli chodzi o dziecięce ciuszki i wolę wybierać sama, bo sporo mi się nie podoba:zawstydzona/y: Wiem, ze to głupie, ale strasznie lubię kupować i dobierać te małe ciuszki i pozwalam sobie na to, bo kto tak naprawdę wie czy będę mieć to drugie dziecko... przekonałam się, ze takich rzeczy nie można być pewnym niestety... Ale nie wydaję dużo na ubranka- poluję na okazje lub allegro, mama i babcia duuużo fajnych ciuszków kupują i trafiają w mój gust:-)

Aestima, świetnie Cię rozumiem! Ale u nas było tak, że w większości ubranka, które dostaliśmy, idealnie trafiały w nasz gust :-) Zdarzały się wyjątki, ale od czego są pojemniki na ubrania PCK ;-)

reklama
też do pkc wrzucałam, ale te lepsiejsze odsprzedaję- np Miesio dostał dres nowy a sztuczny i trzeszczący- nie dla mnie to:no: na all napisałam, ze nowy ale nie noszony, bo nie bawełniany i sprzedał się od razu za 15 zł- kupiłam mu za to książkę. i miał zamiast dresu w prezencie- fajną książkę:-)
Poza tym coraz więcej ciuszków potrzeba, bo zaczyna je niszczyć ( kolana!), brzudzić ( samodzielne jedzenie ćwiczymy ciagle) a mam ograniczone fundusze ( mieszkanie!!), więc sprzedaję te by kupić następne:)

Do góry