reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kupię, sprzedam, zamienię

Hej, a paski na body to są granatowe czy czarne ...? Bo mi na szczupłe wygląda :happy: Bo te w gwiazdki to chyba Cartersa a ja z ich ubrankami nie miałam do czynienia jeszcze :no: Koszula faktycznie super ...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
mgordon, 68, ale wydaje mi się, że dla Oliego mogą być małe ( stwierdzam po obejrzeniu wczoraj jego serdelków na głównym wątku;p). Ale jeśli chcesz, to chętnie mu je podarujemy:tak: Poszukam czy nie mam troszkę większych.

forever, beżowe paseczki a te w gwiazdki to f&f ( tesco). Koszula jest bombowa a Miesio miał tylko raz do zdjęcia. Przegapiona jak milion innych rzeczy:baffled:

forever, a z cartersem to ogólnie polecam mieć do czynienia- uwielbiam ich ubranka i na pewno żadnego nie sprzedam taki mam do nich sentyment:tak: bodziaki z cartersa wymiatają;-)

Jak tescowe to niestety dziękujemy bo się utopimy :baffled:, ale jeśli paseczki na body są beżowe - wyglądają na zdecydowanie ciemniejsze - to b. chętnie. :-pDobrze, że koszula choć na focie uwietrzniona :happy:. Co do Cartersa to jakoś się nie składa jak na razie - chłopięce są b. męskie a dziewczęce za skłodkie - ale może wśród dostanych w większym rozmiarze jakieś wpadną mi w ręce.

są beżowe i to body jest wąskie właśnie, bo na Miesia na długość było ok, ale brzuszek się nie mieścił:-p Takich wąskich mam jeszcze ze 3 ale typowo męskie- białe w czarne paseczki, białe w brązowe i nie wiem jakie jeszcze, muszę poszukać. Mama kupiła, bo na metce było 9-12 m-cy, ale Mieszko miał każde 1 raz i ledwo, ledwo się wbił ( a ile było ryku przy ubieraniu!). Cartersa uwielbiam, ale ciężko w dobrej cenie dostać, więc mamy tylko kilka sztuk...

My chętnie na "typowo męskie" :-D - dostałam od koleżanki Calvina Kleina brąz, beż i biel z krótkim rękawkiem i jestem b. zadowolona. No właście Carters do tanich nie należy. :baffled:
No i serdelki kapitalne :-p

przyjrzałam się im dokładnie- są beżowe w brązowy prążek:)
co do koszul, przegapiliśmy też te...
P1120321.jpgP1120320.jpg nie mogę odżałować:no: Na osłodę przerobiłam je na ozdobę Miesiowego kącika:-p

No, chociaż Oli się załapał:tak: Mieszko za to tą koszulę w kolorowe zwierzątka miał raz na sobie- na ur Amelki:-)

reklama
Do góry