reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kupię, sprzedam, zamienię

reklama
hej :-)
Dziewczyny jedna Dziewczyna ma na sprzedaż wózek kaps3 (150 zł), podgrzewacz Chico (40zł) i nawilzacz sanico (70 zł) wrzucam fotki- jakby któraś była zainteresowana to piszcie- podam do niej namiary :-)Zobacz załącznik 336702 DSC_0683.jpgZobacz załącznik 336705

dziewczyny z checia się wymienie na torebke!!!!

Oddac moge te dwie NOWE w zamian za torebke z zamszu.
Moze ktoras ma na zbyciu....
--------------------------------------------------------------------------
DSC00629.JPG

Pojemna, różowa z "KRÓWKĄ" nowa.
Cena sklepowa to 95,00 zł

Bardzo młodzieżowa, zamykana na zamek, jednokomorowa, ale w śdorku ma mniejszą kieszonkę na zamek jak i drugą na telefon i drobiazgi. Baaaardzo pojemna. POLECAM

wymiary:
w najszerszym miejscu 48 cm
wysokość bez rączek 32 cm
----------------------------------------------------------------------------
DSC00600.JPG

NOWA torebka firmy LORIANE CREATION.
Cena sklepowa to 110,00 zł.
Wymienie na inna nowa torebke z zamszu.
Poszukuje torebki pojemnej z dużą ilością kieszonek.

Wykonana z bardzo dobrej jakościowo eko skórki w kolorze beżowym. Na bokach torebki śliczne kokardki. Ma raczki jak i długi pasek na ramię. Ma jedna kieszonkę na zamek oraz dwie mniejsze zamykane na magnez. Środek wyściełany śliczną elegancką beżową atłasową podszewką. Bardzo pojemna.
Torebka prezentuje się bardzo efektownie. Jest nowoczesna i bardzo stylowa. POLECAM!

wymiary:
szerokość u podstawy ok 45 cm
wysokość bez rączek 25 cm

Dziewczynki a ja mam do oddania całą reklamówkę ciuszków malutkich.Są tam rzeczy które dostałam od koleżanki ale z racji tego ,że mam swoich zdecydowanie za dużo postanowiłam ,że dam je komuś kto np nie ma nic lub ma nie wiele.W worku z tego co zauważyłam są body,śpiochy,półśpiochy masa skarpetek, czapeczki...raczej unisex więc zarówno dla chłopca jak i dziewczynki.Dajcie znać na PW chętnie po świętach je wyślę.Na pewno komuś się przydadzą a szkoda aby u mnie leżały.
Oddam za darmo.

reklama
Do góry