reklama
katamisz
Fanka BB :)
Do sprzedania mam laktator MEDELA MINI ELECTRIC-kompletny w 100% sprawny.Ani razu nie był przeze mnie użyty bo nie miałam w sumie potrzeby.Babka od której go kupiłam uzywała go bardzo krótko i jego stan jest naprawdę super.Z pudełkiem+paragonem w komplecie.Popytajcie wśród koleżanek-może któraś potrzebuje bo chciałabym go sprzedać bo i tak już piersią nie karmię więc nie przyda mi się.Cena jaka mnie interesuje to 100 zł.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
tak polecałam i polecam w dalszym ciągu - na Tymka działa mam nadzieję że Twojemu Synkowi też pomoże
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ironia - słodka Beniowa kreacja :-) Ja sukieneczką Młodej zostawiam na pamiątkę.
Larvunia - fajne , rozwijasz się.
Larvunia - fajne , rozwijasz się.
Ostatnia edycja:
reklama
Witam Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Lesine. Nie używane kupiłam, ale niestety nie mogę ich brać, ponieważ przytyłam i zrobiłam się nerwowa. Opakowania są orginalne lek też, na opakowaniu przyklejona jest cena z apteki czyli 24,60 zł. ja dwa opakowania odsprzedam mamie, która tak owe tabletki zażywa za 45zł. Oczywiście przesyłka jest wliczona w tą cenę. W razie chęci zakupu proszę o kontakt na priv.