reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kupię, sprzedam, zamienię

a ja sprzedam łóżko pojedyńcze z IKEI z materacem 90x200cm też IKEA w stanie idealnym.

reklama
Do sprzedania mam laktator MEDELA MINI ELECTRIC-kompletny w 100% sprawny.Ani razu nie był przeze mnie użyty bo nie miałam w sumie potrzeby.Babka od której go kupiłam uzywała go bardzo krótko i jego stan jest naprawdę super.Z pudełkiem+paragonem w komplecie.Popytajcie wśród koleżanek-może któraś potrzebuje bo chciałabym go sprzedać bo i tak już piersią nie karmię więc nie przyda mi się.Cena jaka mnie interesuje to 100 zł.

Hej Dziewczyny!
Mam na zbyciu opakowanie minipigułek Cerazette. Mi nie pasują, a wykupiłam dwa opakowania. Może któraś z Was używa i chciałaby je za pół ceny? Zapłaciłam za nie 35zł. Dajcie znać na priv jak coś.

To i ja sprzedaje ubranko Benia z chrzcin :-)

Zestaw:
- czapeczka sztruks
- mucha na gumce
- koszula biała garniturowa r. 68 z metki
- spodnie sztruks
- pullowerek bawełniany

Cena 50 zł :)

1783390462_1.jpg1783390462_2.jpg1783390462_3.jpg1783390462_4.jpg

Ironia - słodka Beniowa kreacja :-) Ja sukieneczką Młodej zostawiam na pamiątkę.
Larvunia - fajne :-D, rozwijasz się. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam :)Mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Lesine. Nie używane kupiłam, ale niestety nie mogę ich brać, ponieważ przytyłam i zrobiłam się nerwowa. Opakowania są orginalne lek też, na opakowaniu przyklejona jest cena z apteki czyli 24,60 zł. ja dwa opakowania odsprzedam mamie, która tak owe tabletki zażywa za 45zł. Oczywiście przesyłka jest wliczona w tą cenę. W razie chęci zakupu proszę o kontakt na priv.

Do góry