reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Serniczek to i ja bym zjadla :-) za mną od tygodnia "chodzi" woda gazowana. Mogłabym ja pić litrami, ale wiem, ze raczej nie powinnam, wiec sie ograniczam.
serniczek to ja toleruje tylko w wersji z czekolada na gorze. innego nie tykam, co tesciowa jako foch odbiera... a co ja moge, ze tak mam. slodycze to tylko dla towarzystwa wcinam no chyba ze paczek z bita smietana polany czekolada, nie ma bata zjem kazde ilosci :-) a to chyba tylko na poludniu Polski dostepne, a moze nie?
mikowata jesli masz jakis dobry przepis na humus to podrzuc prosze, ja robie z tego, ale to nie to...
Monika w kuchni: Hummus
mikowata jesli masz jakis dobry przepis na humus to podrzuc prosze, ja robie z tego, ale to nie to...
Monika w kuchni: Hummus
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ewelinka dlaczego nie mozesz wody gazowanej?
Ja tez zajadam sie twarozkami Budyn mniammm
Sernik pod kazda postacia
Ja tez zajadam sie twarozkami Budyn mniammm
Sernik pod kazda postacia
Serniczek jak najbardziej może byc tylko ja wolę zjeść cos słonego bądź kwaśnego hehe np pieczarki marynowane,dobrego kabanosika i pomidorki koktajlowe albo chipsy paprykowe na wieczór (wiem że są mocno nie zdrowe!) ale co ja za to mogę że wszystko co nie zdrowe jest najlepsze ...
a ja wcinam w kazdej ilosci i bez znudzenia ser bialy z powidlami i twarozek z rzodkiewka i szczypiorkiem.
i mleko z platkami tez. i budyn..
w zasadzie wszystko co wiaze sie z nabialem
To mleko z płatkami też mi pasuje i to najlepiej czekoladowymi i do tego pokrojony banan mniam.
ps.Bo twarogu nie lubie...
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dziewczyny a sprawdzily sie u Was zabobony?
Chodzi mi o samaki jakie mialyscie, macie z plcia dziecka?
Ja przyznam ze ogorki kiszone, sledzie, ostre potrawy i orzeszki solone sprawdzily sie. Co nie oznacza ze nie jem slodkiegojem ale malo
Chodzi mi o samaki jakie mialyscie, macie z plcia dziecka?
Ja przyznam ze ogorki kiszone, sledzie, ostre potrawy i orzeszki solone sprawdzily sie. Co nie oznacza ze nie jem slodkiegojem ale malo
Podziel się: